Menadžerka Tošeta Proeskog DESET GODINA nakon smrti pevača promenila odluku i suočila se sa VELIKOM ISTINOM

Ona je bila u kolima sa Tošetom kobne noći kada je poznati muzičar izgubio život. Od tada se i njena svakodnevica pretvorila u pravi pakao jer svaki trenutak Ljiljanu Petrović podseti na ovog pevača.

U nedavnom intervjuu, deset godina nakon Tošetove smrti, njegova menadžerka priznala je da joj je i dalje teško pri pomenu njegovog imena.

– Vreme ne leči rane. Na Tošetovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni posle deset godina. Nikada više nijednu pesmu koju je otpevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvek ne mogu da čujem njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pesma „Kad zamiriše trešnja” ali nisam je slušala deset godina – rekla je Ljiljana tom prilikom.

Ljiljana Petrović

Foto: RAS / screenshotLjiljana Petrović

Ipak, očigledno ju je nešto teralo to da uradi pa je nedavno skupila snage i otišla u Kruševo, na grob pevača koji je umro u 27. godini. To je dokazala i fotografijom na društvenoj mreži fejsbuk. Ovo je prvi put da je posetila mesto na kojem od 2007. leži čovek kojem je ona, kako je izjavila, posvetila karijeru i po ko zna koji put pogledala u lice istini- da Tošeta, nažalost, više nema.

– Moja nedavna poseta Kruševu- napisala je Ljiljana koja je nakon nesreće u potpunosti promenila pogled na život. Otišla je sa estrade, nikada nije htela da se vrati, a čime se danas bavi i kako živi, saznajte OVDE.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply