LUNA UHVAĆENA U AKCIJI SA OŽENJENIM UČESNIKOM ZADRUGE! Odao je bivši učesnik, ali to nije sve! (FOTO)

Maneken Marko Zec objasnio je šta se dešava iza kamera…

foto: Printscreen Instagram
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Maneken Marko Zec, drugi je izbačeni ukućanin najvećeg rijaliti programa na Balkanu. On je posle izlaska iz “Zadruge” gostovao u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. Vidno razočaran što je izašao, priznao je da mu se još ostajalo, sa kojom je takmičarkom imao ljubavnu aferu, ko se skidao pred njim, ali i šta su to radili oženjeni pevač Sloba Radanović i blogerka Luna Đogani.

 

– Andrijana mi se svidela. Mi smo nešto započeli, čak je i pao neki poljubac, kad se izgasilo svetlo, ali ona ima neku prepreku, jer je obećala svojima da se ništa neće desiti – razočaran je bio Zec.

 

On je dodao i da mu je žao, što nije stupio u seksualne odnose sa pevačicom.Danima se vodila i priča oko erotskih fotografija koje je Marko slao pre ulaska u Zadrugu, jednom takmičaru, a u prvom delu gostovanja, pogledajte šta je rekao na tu temu:

 

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

 

Dok je sedeo u studiju, Zec je rekako kako mu se Maca Diskrecija nabacivala i skidala pred njim, ali i da je video da su se poljubili Sloba Radanović i Luna Đogani!

 

– Pa, ne znam šta bih rekao… ali… pre nekoliko noći, sam video poljubce u Slobinom krevetu. Tu ipak ima nešto – rekao je jako bitan detalj, Marko Zec, i nastavio: Sloba i nije baš bio zainteresovan, ali Luna je htela sa njim, mada sam ja čuo, da je njegova žena dala Luni da Luna Slobu čuva u Zadruzi. Čuva ga fino! – završio je maneken.

 

Crnogorski maneken, komentarisao je i zaljubljivanje Divne DNK u Baneta Čolaka, a kako je Divna napravila svog supruga ljubomornim, i ko će koga tu pre da prevari, možete pogledati u trećem delu gostovanja Marka Zeca, nakon izbacivanja.

 

(Espreso.rs/ Izvor: Pink)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply