LUKAS O NATAŠI I NASILNIKU LUKI U JUTARNJEM “Koja je razlika između mog slučaja i Lukinog?”

Aca Lukas gostovao je u Jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i tada je pričao o tužilaštvu i sudstvu.

Video: Luka Lazukić progovorio o prebijanju Nataše

luka_lazukic_intervju_zab_blic_safe

– Nisam došao da se pravdam, ja sam osuđen, već sam došao da pitam u čemu je rzalika između mene i Lazukića?! Ja dobijem pritvor ili da priznam delo, a Lazukića puštaju da se brani sa slobode. Ja njega ne poznajem uopšte, ali želim da pitam. To je jedino pitanje zbog kojeg sam se ja javio da komentarišem. Ja jesam osuđen i priznao sam, to je jedna stvar – rekao je Lukas Jovani.

Na Jovanino pitanje da li je ovde reč samo o selektivnoj pravdi, ili je ipak došao i da podrži koleginicu i pomogne joj, on je rekao:

FOTO: YOUTUBE

– Ja ne mogu nikome da pomognem, niti meni ne može neko da pomogne. To se radi preko suda. Ja mogu da osudim nasilje i da kažem da je u mom slučaju nasilnik bio javna ličnost, a u njenom da je javna ličnost ona koja je prebijena. I u jednom i u drugom slučaju nas razvlače – dodao je on.

Lukas je ispričao da ima zabranu prilaska Sonji Vuksanović godinu i po dana.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Viđali smo se na njenu inicijativu, toliko o tome. A zabranjen mi je prilazak godinu i po dana. Nikada Sonju nisam pitao što je to uradila i nikada više nismo pričali o tome. Nisam se još sudski razveo.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply