LJUBOMORA UZROK TRAGEDIJE? Komšije u Banatskom Karlovcu još ne mogu da poveruju da je Ratko ubio ženu i sebe

Vest da je Ratko Jovanović (52) u subotu po podne ubio svoju suprugu Draganu (44) sa nekoliko uboda nožem, da bi nakon toga sebi prerezao vrat i iskrvario na kućnom pragu, u Banatskom Karlovcu primljenja je u šoku i neverici, jer familija Jovanović je bila primer pristojne kuće, a Ratko izrazito miran čovek.

Tragičan kraj: Ratko i Dragana Jovanović

Foto: FacebookTragičan kraj: Ratko i Dragana Jovanović

Zašto se Jovanović od finog domaćina pretvorio u kasapina niko ne može da objasni niti u to još želi da poveruje. Kako kaže komšinica Marija P, koja živi u blizini Jovanovića, tih dana Dragana se vratila iz Beča gde privremeno radi da bi proslavila rođendan njihove mlađe ćerke.

– Ovo je užas za sve ljude u selu. On je njihove dve ćerke odveo kod komšija. Sa ženom je ostao kući da se rasprave oko bračnih razmirica i tad ju je ubio – kaže potresena komšinica.

Žitelji iz Proleterske ulice gde se desio stravičan zločin veruju da je Ratkova ljubomora uzrok tragedije.

– Komšije pored su ih pronašli jer se malo pre ubistva čula svađa i vriska iz njihove kuće. Još ne mogu da poverujem da je Ratko to učinio. Navodno je Dragana našla nekog čoveka u Beču gde je radila i čuvala stariju ženu, ali to su sve priče, ne želim u to da verujem. Oni su bili fina familija, za primer, nikada iz njihove kuće i dvorišta nije se čuo jedan povišen glas, sem tog dana. Njihova deca su divna, starija ćerka uskoro treba da se uda. Znam da nisu lako živeli, uvek fali para, ali izgledali su srećni – rekao je komšija Nikola M.

Nakon nekoliko uboda nožem, nerećna Dragana je preminula u kolima hitne pomoći na putu do bolnice i pored velikih napora lekara da joj spasu život. Ratko je pre toga sa teškom ranom na vratu već iskrvario u njihovoj kući.

Dragana je u petak došla iz Beča, ali je navodno spavala kod svoje majke i, došla je kući samo da bi proslavili ćerkin rođendan. Jovanović je bio mesar po struci, radio je u klanici “Banat”, a ujedno je i brinuo o starijoj komšinici koja nije imala nikog da je čuva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply