Ljubavni horoskop za 2018. godinu: Ovna čeka ova milina, Bik ovakav preokret, a ako Lav ovo uradi uništiće sebi život

OVAN

Ova godina će imati ogroman uticaj na vaše veze. To je vreme kada možete formirati stabilnu vezu i sebe videti u braku. U prvom semestru, vi ćete preispitati vaše životne stavove i to će vam pomoći. Počevši od proleća vaš život se vraća u stari ciklus emocionalnih revizija. Velikih zbunjujućih transformacija… To je kao nekakva vrsta ispita koji niste prethodno prošli. A sada, želeli vi to ili ne, morate ih proći i prevazići. Uzrok problema može biti novac, porezi, nasledstva ili zajednička imovina. Na ovaj ili onaj način i vaš partner će morati s vama podeliti ovo što će se događati. Ova godina dolazi s dosta zahteva, ako već niste postavili i odredili neke detalje u vezi s brakom. Sve u svemu, sve do 11. avgusta, zaljubljenost, ljubav i romantika su ono što vas vodi. Postoji velika šansa da doživite ljubav svog života tokom ovog razdoblja.

BIK

Prvi deo 2018. godine zahteva mnoge transformacije. Ovaj period će biti intenzivan i na ličnoj i na emocionalnoj ravni. Moraćete revidirati vrednosti koje ste izgradili sa voljenom osobom. Ove godine, glavni fokus je na rutini, na napuštanju beskorisnih navika i stvari u vašem ljubavnom životu. Ovo traje do 12. studenog, kada ćete uhvatiti pravi smjer. Dakle, može biti da su svi ovi scenariji priprema za veliko ‘preobraženje’, kada će se čista osećanja i posebna naklonost konačno pojaviti u vašem životu. Sve u svemu, do juna, vaš dom je mesto koje vam donosi zadovoljstvo. Tu se osećate u svom elementu. A vaša porodica je ta koja vam daje mogućnost da ‘cvetate’. Barem, to je ono što osećate ili što vam je potrebno. Počevši od juna, možete početi pokazivati da vam treba više zabave. Imaćete tendenciju ka romantici, životnim zadovoljstvima i, naravno, zaljubljivanju. Tako, pošto je već pripremljen teren, veliki događaj može se dogoditi u novembru. Verojatno je u pitanju velika ljubav, velika ljubav koja će načiniti preokret u vašem životu.

BLIZANCI

2018 počinje s visokom dozom turbulencija. To je godina kada je potrebno uložiti mnogo strasti i napora u vezi da bi se vaš ljubavni život uspravio. Visoka doza gorko-slatkog ukusa će učiniti da vaš odnos ostavi jači pečat na vas. Raspoloženja će biti takva da vas neće pustiti da ostanete ravnodušni, kao i iskustva koja neće biti samo polovična, kao što su se do sada manifestovala. Prvi deo godine vam donosi mnoge lekcije koje trebate naučiti u vezi – kako da odrastete kada je veza u pitanju, ekstremne situacije koje je potrebno prevazići u ljubavi, ograničenja i odluke koje treba poduzeti na konzistentan način s dugoročnim efektima. Istovremeno, to vam može donijeti i neke udarce na ljubavnoj razini, ako sve ovo ne shvatite ozbiljno. U studenom, fokus će biti prebačen sa ljubavi na vaše prebivalište. Verovatno će to imati veliki uticaj na bračnom planu, ali to će se dogoditi samo ako prvu polovicu godine iskoristite konstruktivno i s perspektivom. Imaćete razne testove i usješno ćete ih proći. Vaš uspon ćete proći učeći kako se iskreno voli, čisto i duboko!

RAK

2018 godina počinje na nekako krut način kada je veza u pitanju. Vaš odnos će proći kroz velike transformacije. Želite svoju ljubav, i vaš odnos se zasniva na fiksnim argumentima. Ali nemojte slepo ići napred s tim što ste učinili prošle godine. Osećaji su bili takvi da vam treba pauza. Polako, vi ćete pokušati vrednovati stvari i napraviti ravnotežu u vašoj vezi bazirano na rutini i vitalnim običnim stvarima koje ste zajedno izgradili. Ali ponovo, to će se dogoditi da biste prošli kroz neke testove. To će vas staviti u poziciju da jasno ograničite zahteve sudbine u vezi tog dela vašeg života. Ovo je vreme u vašem životu kada su privatne strukture, vaš dom i vaša porodica.. Čisti, pošteni, i intenzivni odnosi. A ako ste ipak pali iz nekih ljubavnih lekcija, dobićete spoznaju iz koje ćete mnogo naučiti, i dobiti ono što vam sledi. Primerice, dobit u pravoj vezi u kojoj ljubav caruje, kao i zajedničko razumevanje.

LAV

Početak ove godine donosi revnost u vaš život s akcentom na naklonosti prema partneru i ljubavi. Vaša potreba za romantikom može naići na neke restrikcije na ljubavnom planu. Međutim, to će vam pomoći u prevladavanju nekih emotivno ekstremnih situacija. Vaša tendencija da izgradite trajne stvari u vašem životu će biti uspješna. Morat ćete dokazati vašu zrelost i ozbiljnost. U suprotnom, vaša tendencija za reorganizacijom ispretumbaće vam život. Maksimalna tendencija koja će vas i vašu voljenu osobu snažno zajedno držati će biti dobra komunikacija i saradnja, koja će se manifestovati predusretljivošću i novim vizijama između vas dvoje. Moraete napraviti veliki zaokret ka novim fazama u vašem životu. Početkom 12. studenog, imat ćete mogućnost i tendenciju da njegujete sve više i više stvarne i opipljive vrijednosti. Vi ćete početi izgradnju planova i uputa s vašim partnerom radi završetka financijskih ciljeva. Možda ste kupili nekretninu koju ste oboje sanjali. Možda auto ili nešto drugo vama bitno. Ili možda je to da samo gradite nešto, kamen po kamen. U budućoj perspektivi pojavit će se neki materijalistički aspekt koji će pretvoriti vašu ljubavnu priču u stvarnost i to trajno. Ove godine, komunikacija je vrlo, vrlo važna! Bez obzira na pritiske i razne testove kroz koje ćete morati proći, to će vam sve strahovito pomoći – i vama i vašem partneru!

DEVICA

Vi ćete dočekati 2018. godinu s preobilnim emocionalnim opterećenjem. Čini se da ovaj segment treba mnoge, ako ne i maksimalne promene. Dolazi trenutak u životu kada se neka promena mora dogoditi. Velika transformacija. To je vreme kada vaša veza, odnos i ljubavni segment u vašem životu treba čišćenje. Potrebno je uvesti maksimalni red. I ako do sada nije bilo sumnje o tome da treba doneti neke drastične odluke, ove godine nema odgode. Dolazi vreme za velike vrednosti. Verovatno ćete se osetiti kao zarobljenik vlastitih osećaja. Ali morate shvatiti jednu stvar: sve loše stvari imaju jednu svrhu, a to je da od sada dodaju više vrednosti na vaš život. Takođe, imajući poverenje u vaše vlastite snage će vam enormno pomoći da idete u pravom smeru. Verujte u intuiciju koja će vam šapatom reći prave smernice koje treba odabrati i pratiti od sada. Povoljna faza za odnose, šanse i sreću. Sve to će se dogoditi s naznakom da je potrebno više komunikacije, zrelosti u vašem načinu razmišljanja i u vašim izborima. I to se mora dogoditi, posebno početkom zime.

VAGA

Ova 2018. godina dolazi s mnogim promenama i reorganizacijom vaše intimne veze. Napetosti dolaze iz vašeg  bića koje je malo uznemireno svim događajima koji su se dogodili do sada i što će vas sprečiti da budete bezbrižni. Vi ćete želeti da se razjasne neki načini vašeg razmišljanja. Želećete da odrastete na mentalnom planu, a vaša logika prolazi kroz transformacije. Pripremite se staviti neku drugu osobu u prvi plan i primetićete važnost ovoga. Jasno ćete dati veći značaj naklonosti jedno prema drugom i to iz romantičnog ugla. Prolazeći kroz ovo vreme ispitivanja, pokazaće vam vam se put ka ostvarivanju vaših snova na emotivnoj strani. Otvoriće vam se šansa za ostvarivanjem najvećih snova u životu.

ŠKORPION

2018 godine naći ćete manja ograničenja kada je u pitanju manifestacija vaše ličnosti u ljubavnoj vezi. Sada, treba jasno nači svoj pravac u finansjskom sektoru i plan vrednosti vaše veze o kojoj sanjate. U vašem životu, ljubav i dalje ima duboko platonsku konotaciju, nekako ekstra-osetljivu i nematerijalnu. To je razlog zašto više ne želite da loša raspoloženja upravljaju vašom vezom.  U svakom slučaju, ovo je vreme kompletiranja i završetka, završava se jedan segment vašeg života koji više ne radite. To je osim toga vreme za istinu. Pustite providnost da donose odluke za vas. Lažne strukture neće više naći svoje mesto u vašem životu. Ovo je vreme da se dočepate i ostvarite moćne stvari kroz čista, kristalno jasna osećanja i sa puno ozbiljnosti i ambicija. Početkom druge polovine godine, sudbina bi vam mogla pomoći da ostvarite neke od svojih snova o vašoj ljubavnoj priči. Postoje neke velike šanse da bi se osećali voljeno! Sve u svemu, svi ovi događaji će od sada biti takvi da će vaš odnos biti pravi i stabilan, zasnovan na iskrenosti i zajedničkim vrednostima.

STRELAC

Prvi deo 2018. godine pronalazi vas motivisane i s velikom ambicijom da uspete u vašim planovima. Možete proći kroz dozu osećaja povećane zrelosti, koja bi mogla učiniti da razmislite deset puta pre nego što se upustite u neku vezu bez budućnosti i emocionalne sigurnosti. Vidite sebe kako rastete, kako ste više odlučni i motivirani da se menjate, da delujete, da ‘pomerate planine’. Pa ipak, s sudbina vas ponovno poziva da još jednom preispitate strukture vaš podsvesti. Ovo će vas voditi ka pronalaženju svoga ‘ja’ kroz mešavinu raznih beskorisnih stvari, raspoloženja i koraka u vašem životu na emotivnoj ravni.Biće bolje ako možete shvatiti da je svrha svih ograničenja iz ovog razdoblja očistiti vaš život, protresti sve vaše planove, a posebno one na emotivnoj razini. Ali, baš kao što sve stvari prate određeni plan, vidjet ćete kako stvari koje su izgledale kao nedostaci zaista mogu pomoći u vašem napretku na evolutivnoj ravni.

JARAC

U  2018. godini, možete se pronači u pravoj koncentraciji emocija i uzbudljivih osećanja. Sada je trenutak kada treba ceniti vaš podvig kao uslov za uspeh u vezi. Vi ćete osetiti potrebu da se izolujete u vašim osećanjima i uspomenama. Ova 2018. je godina kada sve stvari dolaze odjednom, jedna na vrhu druge. To je mešavina raznih pravaca koji teško mogu biti zajedno u kombinaciji, ali ako je čak i tako, uz mnogo strpljenja i upornosti možete sve to prevazići. Dakle, vi ćete proći kroz evolucijske faze vaše vizije iz tačke gledišta vaše veze. Vrlo je moguće da odete na putovanje o kojem ste toliko dugo sanjali, zajedno sa voljenom osobom, naročito početkom zime. To je vreme kada će vas sudbina pozvati na vrlo očit način da se menjate, a to su promene koje će dovesti do vašeg emocionalnog prosvjetljenja.

VODOLIJA

Godina 2018. počinje s puno uznemirenosti, postajete svesni mnogih objekata na podsvesnoj ravni. Zadržaćete osećanje da imate jaku potrebu da se razvijate na evolutivnom planu, i na svim emocionalnim planovima. Vaš odnos sa voljenom osobom je ono što najviše cenite i vrednujete. Međutim, dokle god tišina reguliše status vašeg odnosa, biće tenzije, a posebno nedostataka!  Još uvek želite biti primećeni po svaku cenu i zbog toga još uvek imate tendenciju da vašu vezu gurnete u drugi plan. Ukazano vam je da provedete mnoge promjene u komunikaciji i suradnji, tako da vaš odnos ne bi morao proći kroz fijasko. Ove godine, vaša ljubavna priča treba kvalitetno razmišljanje i izražavanje. Ako biste mogli zaustaviti samo na par trenutaka svu vašu uznemirenost, tada udahnite zrak, primijetite važnost osobe pored vas i dajte im pažnju koju zaslužuju, tada ćete naći ljepotu stvari koja povezuje vas dvoje. To će takođe pomoći da budete ono što stvarno jeste i što želite postati.

RIBE

2018 godine ste uhvaćeni u mešavinu raznih transformacija, osobito u pogledu široke skale vrednosti u vašem životu. Tokom ovog razdoblja, vi prolazite mnoge krize i ekstremne situacije koje će učiniti da date najbolje od vas. Vaš odnos će možda morati proći kroz neke trenutke kojima dominiraju osnovni nagoni. Možda je upravo ovo faza koju treba prevazići, faza previše iluzija, konfuzije i neizvesnosti. Bitno je da ne dopustite da vaš optimizam i vaši snovi nestanu. Treba dati sebi sve više i više prostora po svaku cenu. Vrlo je verovatno da ćete od tog vremenskog razdoblja dati veći značaj vašoj vezi ili neko s velikim uticajem može se pojaviti u vašem životu. Imaćete velike uspehe i mogućnosti, posebno u drugoj polovini zime. Ovo je dobro zasluženo vreme nakon toliko čišćenja vaše duše uz pomoć ‘kranova i lopata’. Ali ako želite biti srećni, nema više mjesta za nejasnoće u vašem životu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply