Legendarni srpski glumac se povlači sa scene zbog bolesti!

Poznati srpski glumac odlučio je da se povuče iz posla zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

Iako retko koji umetnik voli da ga svrstavaju u bilo koji segment filmske umetnosti,  Dragan Gagi Jovanović će uvek biti asocijacija za dobar smeh i komediju. Naš proslavljeni umetnik je ipak odlučio da se povuče iz glume.

Na žalost, bolest je bila jača od njega, pa je odlučio da na određeno vreme ode sa dasaka koje život znače.

 

– Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine- rekao je naš poznati glumac.

Dragan je neko ko je obeležio srpsku kinematografiju- uloge Luneta Šćekića u “Srećnim ljudima”, Drakčeta u “Moj rođak sa sela”, Peše u “Stižu dolari”, kao i one u “Otvorenim vratima”, “Crni Gruja i kamen mudrosti” su samo neke koje su izdigle ovog umetnika na mesto jednog od najcenjenijih na ovim prostorima. Na polju glume Dragan je aktivan 30 godina. Prvu ulogu imao je u ostvarenju “Ortaci” 1988. godine.

Glumac kaže da ga je prerani odlazak Nebojše Glogovca prenuo i naterao da se zamisli na sopstvenom sudbinom.

“Šou može nekad da sačeka, nije baš uvek on najvažniji na svetu. Njegov odlazak me je duboko potresao i dodatno razboleo”, rekao je Gagi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply