KURIR TV NA LICU MESTA! DRAMA U GLOŽANIMA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Divnina majka sa transparentom uplakana luta ulicama i moli da joj vrate unuku!

Učesnici rijalitija “Zadruga” Marko i Divna DNK Kocić ostali su privremeno bez dvogodišnje ćerke Kristine. Odlukom suda, socijalna služba iz Svilajnca oduzela je dete Kocićima zbog neadekvatnih uslova u kojima živi.

Dva socijalna radnika posetila su juče dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane i odveli dvogodišnju Kristinu, koju će vratiti roditeljima kada budu izašli iz rijalitija. Socijalni radnici juče su došli u dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane kod Svilajnca i predali rešenje o privremenom oduzimanju malene Kristine. Deda, kome su roditelji ostavili ćerku na čuvanje dok oni borave u rijalitiju, doživeo je šok. Pokušao je da zadrži unuku, ali ipak protiv zakona nije mogao.

FOTO: MARIJA DEJANOVIĆ

Divnina majka Milijada Savić celu noć je plakala za unukom, koju privremeno oduzeli radnici iz Centra za socijalni rad u Svilajncu. Dete je smešteno u hraniteljsku porodicu dok joj roditelji ne izađu iz rijalitija, a kasnije će videti da li će Divna i Marko moći da se brinu o njemu.

 

Milijada Savić otišla je u socijalnu ustanovu u Svijalnac gde je molila i kukala da joj vrate unuku, ali zaposleni su odbili njenu molbu i na najbolji način joj objasnili da je to za sada nemoguće. Iz centra za socijani rad navode da je dete priveremno oduzeto i da se nalazi na sigurnom.

 

FOTO: SVET / N.KOSTIĆ

Majka učesnice rijalitija Divne Kocić je protestovala ispred ustanove za socijalni rad, molila je da joj vrate unuku i sve vreme je vikala da je njenoj porodici učinjena nepravda.

 

 

Divnini roditelji, majka Milijada i otac Toma žive u trošnoj kući. Nemaju WC, malenu Kristinu su kupali u koritu, a svakog meseca primaju socijalnu pomoć u iznosu od 12.000 dinara. Inače, Divna i Marko još uvek ne znaju da im je centar za socijalni rad oduzeo dete.

 

FOTO: MARIJA DEJANOVIĆ

(Kurir.rs/Marija Dejanović, Foto: Marija Dejanović)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply