(KURIR TV) ISPOVEST OCA ANDREE BOJANIĆ: Najviše me vređa i boli to što neko ismeva smrt moje ćerke

Četiri godine nakon pogibije ćerke Andree, Savo Bojanić, koju je automobilom usmrtio Aleksandar Mitrović, sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir govori o tome sa kakvim pritiscima se suočava u u sudu i van njega.

 

“Najviše me je zabolelo to što je Aleksandar Mitrović napustio mesto događaja”, rekao je Bojanić.

 

On navodi da mu je najteže palo da sinu iz drugog braka saopšti da mu je sestra nastradala. Njihov poslednji susret dogodilo se neposredno pre tragedije, kada su došli do njene škole, Četrnaeste beogradske gimnazije.
– Andrea ga je čekala ispred škole, tada su se poslednji put sreli. On je njen odlazak jako teško podneo – kaže Bojanić.

 

Od prvog dana krenuo je u potragu za informacijama.
“Na jedno pitanje koje sam imao, da li je Andrea zakoračila na crveno, dobio sam odgovor. Bio je “da”. I to je tačno. Međutim, ono što boli jeste da su se izdešavale neke stvari o kojima sada nije trenutak da govorim, jer ne želim da ugrozim postupak”, kaže Savo Bojanić.

 

On ističe da je ono što najviše vređa porodicu to da se neko i dan danas ismeva na smrti Andree i na tom tragičnom događaju.

“Neko smrt moje ćerke jako dobro zloupotrebljava, koristi, ucenjuje. Veštak je u sudnici proglasio praktično samoubistvo moje ćerke. Moja Andrea nije samoubica”, ističe otac nesrećne devojčice.

 

“Razgovarajući s Aleksandrom, postavio sam mu nekoliko pitanja. Dobio sam odgovore na ta pitanja. Ne mogu da komentarišem čoveka koji ima problem, sigurno ga to sve tšti. To se vidi u sudnici. To što mi je rekao, verujem da će isto reći i na sudu”, rekao je Bojanić.

 

On je pitao zašto određena grupa ima potreba da baš na ovom slučaju pojavljuje i vređa porodicu.

 

 

Autor: Kurir.rs

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply