(KURIR TV) EKSKLUZIVNO! EKIPA KURIRA NA LICU MESTA! OVO JE POP O KOME BRUJI SRBIJA: Nisam pijan zaspao, imam astmu! Ali volim da popijem

Fotografija sveštenika Nenada Obradovića (65) koji leži u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

 

Ekipa Kurira je prva došla do popa Nenada kako bi saznala šta se zapravo dogodilo. Na pitanje novinarke da li je bio pijan, pop odgovara da nije i da ima astmu.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

“Nisam bio pijan, a nisam ni zaspao, uhvatila me je muka, imam astmu i nisam poneo pumpicu, da sam poneo pumpicu ne bi se desilo”, iskren je pop Nenad.

 

View image on Twitter

View image on Twitter

On kaže kako zna da je tema broj jedan u medijima, ali da mu je to sve namešteno.

 

“Znam tačno i ko mi je to nameštao, ali nema veze, sad svi pričaju o tome. Ti ljudi koji su me snimili nisu cenjeni u selu”, tvrdi pop Obradović koji je u službi u selu Drugovac više od tri godine.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

Kako kaže, meštani ga sada bolje primaju posle ove fotografije i da se ne plaši da će ga isključiti iz parohije.

 

Na pitanje naše novinarke da li ipak voli malo da popije, pop Nenad odgovara potvrdi, i dodaje da voli i jagnjetinu da pojede.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

Meštani iz sela Drugovac sve najbolje govore za popa i dodaju da ga ne bi primali u kuću da je takav kakvog su ga predstavili.

 

(Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Facebook)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply