KUPILI SU STARU STOLICU ZA MANJE OD 1000 DINARA: Prošle su godine, a onda su SLUČAJNO otkrili NEVEROVATNU TAJNU koju skriva!

Stolicu su platili samo 5 funti ali su zanemeli kada su nakon 10 godina saznali njenu pravu vrednost. Jedan britanski par je odlučio da kupi staru groznu stolicu za samo 5 funti, ali onda je usledio njihov šok kada su nakon više godina otkrili šta se nalazi u tapaciranom delu stolice.

Otkriće se pripisuje Angusu (47) , Angelinom (50) mužu, koji je igrom slučaja video skupoceni dijamant kako viri iz jednog dela stolice. On je vremenom Angeli povodom praznika i porodičnih jubileja poklanjao prsten, minđuše, ogrlice, broševe, ali nije nikad otkrivao da je to nakit iz fotelje.

Ovo bi Angelu iznova i iznova iznenađivalo i uvek se pitala otkud mu para za sve te ogrlice, minđuše, prstenje, itd. U tapaciranom delu stolice bili su skriveni dijamanti u vrednosti od 5.000 funti. Oni su stolicu kupili na jednoj aukciji 10 godina ranije. Kada su odlučili da je restauriraju i kada su je otvorili imali su šta i da vide.

– Pre nekoliko godina suprug me je iznenadio dijamantskim prstenom za godišnjicu našeg braka. Pronašao je prsten skriven u stolici – rekla je Angela – Sledeći put, na dan Svetog Valentina poklonio mi je dijamantske minđuše a zatim i jedan broš za Uskrs – oduševljeno će Angela.

Angus je otkrivenu tajnu krio i nije govorio svojoj supruzi Angeli. Neki od komada ovih dragocenih dijamanata datiraju iz perioda s kraja 19. i početka 20.veka.

– To je bilo neverovatno i divno otkriće za nas – izjavili su srećni vlasnici stolice. Angela i Angus su odlučili da zadrže stolicu i nakit, i da ih ne prodaju.

(Izvor: Srbijadanas.com)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply