KRVAVA DRAMA U ČAČKU: Sin inspektora izbo mladića, pa se predao

V. Š. (23) iz Čačka, čiji otac radi u MUP, nasred ulice nakon svađe ranio Marka Šelovića (23), nekoliko sati posle napada sam došao u policijsku stanicu

ČAČAK – V. Š. (24) iz Čačka, sin uglednog inspektora MUP, predao se policiji posle napada nožem na Marka Šelovića (23) u centru ovog grada.

Napad se odigrao na gradskom šetalištu, a Šelović je s nekoliko uboda prebačen u bolnicu. Napad se dogodio naočigled više desetina Čačana, koje je lepo vreme izmamilo u šetnju po najprometnijoj pešačkoj zoni u centru grada.

Pas izujedao napadača

– Sve se odigralo munjevitom brzinom i naočigled policijskog pozornika koji neprestano dežura na ovoj lokaciji. Mladić koji je šetao psa bio je u društvu devojke i njima je vidno ljut prišao drugi momak koji je krenuo da se svađa s vlasnikom psa. Na kraju su se i potukli. Drugi mladić se brzo udaljio s trga i sve se stišalo, dok se on ubrzo na isto mesto nije vratio s nožem. Počeo je da ubada drugog mladica, krvi je bilo na sve strane. U tom trenutku pas je skočio na napadača i počeo da ga ujeda. Mi smo stajali skamenjeni i preplašeni – pričaju očevici.

Kako saznajemo, napadač je potom pobegao s lica mesta, a na trg koji je bio obliven krvlju posečenog mladica ubrzo su stigli policija i ekipa Hitne pomoći, koja je izbodenog momka odvezla u čačansku bolnicu.

– Mladić je primljen na odeljenje sa tri ubodne rane u predelu leve lopatice, nadlaktice i podlaktice. Nakon zbrinjavanja u urgentnoj službi, on je prebačen na odeljenje hirurgije i njegovo zdravstveno stanje nije kritično – izjavila je portparolka bolnice dr Biljana Kočović.

Krivična prijava

U kasnim popodnevnim satima počinilac, inače sin policijskog inspektora u ovom gradu, predao se policiji.

Iz Policijske uprave su se oglasili saopštenjem da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog, kako navode, sumnje da je počinio krivično delo laka telesna povreda naneta opasnim sredstvom.

Kurir / D. Č.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply