Klinka koja je oduševila Srbiju definicijom ljubavi je porasla i postala još veća pametnica

“Simpatija je nešto kad se mnogo voli i onda ne možeš da odbiješ tu ljubav! Prosto možeš da padaš u nesvest od ljubavi”. Ovako je preslatka Helena Jakovljević opisala zaljubljivanje kad je bila u predškolskom pred kamerama emisije “Kefalica” i preko noći je postala poznata širom zemlje. Danas Helena ima 12 godina, ide u šesti razred osnovne škole i, kako kaže, ne prija joj sva ta slava.

Sigurno se sećate bar jednog od bisera male pametnice koja je oduševila Srbiju – mnogi od njih se i danas u šali citiraju! Helena je tada imala šest godina i bila je totalni hit, a onda se u potpunosti povukla sa malih ekrana. To je uradila u dogovoru sa roditeljima, jer je slava počela da joj smeta – ljudi su je zasutavljali na ulici i prepoznavali je gde god da se pojavi.

Ipak, prošle godine se vratila u žižu javnosti. Danas je na pragu tinejdžerskog doba i domaća publika može da je gleda u filmu “Ime Dobrica, prezime nepoznato” koji je premijeru doživeo krajem prošle godine, a u kojem je glumila jednu od glavnih uloga.

Međutim, javni posao nije ono čime bi Helena želela da se bavi u životu. Iako voli glumu, ne prija joj sva ta pažnja koja ide zajedno sa zanimanjem.

“Ja bih volela da se ovim bavim, ali kada bi se film snimio, a da se nikad ne emituje. E, to bih ja volela”, rekal je Helena za “Mondo”. Inačem volela bi da bude veterinar jednog dana, jer obožava životinje i ima kućnog ljubimca, psa Ogija.

Izvor: Noizz.rs

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply