Kija se posvađala sa SLOBOM, pa BRIZNULA U PLAČ: Svaki put KAD SE SETIM TOGA ne mogu da prestanem da plačem!

Pokušala je da otkrije detalje iz njihovog braka, pa briznula u plač.

Jedno od pitanja novinara ove večeri odnosilo se na Lunu Đogani i komentar koji je dala nakon Kijinog plakanja prošle nedelje. Kada je Luna ustala da odgovori na pitanje novinara, Kija je počela da se smeje, što je Lunu dovelo do toga da joj oštro odbrusi.

Autor: Printscreen Youtube

Zamoliću te samo da se ne smeješ tako odvratno – rekla je Luna.

Nakon toga novinare je zanimalo zašto su se Sloba Radanović Luna Đogani smejali tokom Kijinog plakanja, a komentarisali su i da njena operacija nije nimalo strašna kao što se predstavlja.

Autor: Printscreen Youtube

Nikada se ne bismo smejali takvoj stvari, možda smo se smejali nečemu drugom. Ja mislim da ne treba da iznosi takve stvari i rekla sam da ne treba da je sažaljevaju – rekla je Luna.

Autor: Printscreen Youtube

Kija je nakon Lune i Slobe dobila reč i tada je odlučila da odgovori na pitanje koje je izbegla prošle nedelje.

Meni je bilo teško da se govori o mom seksualnom životu. Sloba je prvi to pomenuo i bilo mi je jako krivo što je to ispričao novinarima. Među nama se ugasila strast, a problem je nastao i pre operacije. Ja sam našla poruke kod njega eksplicitnog sadržaja i to pre operacije. Tačno se sećam da je to bio drugi jul, a operacija je bila trinaestog. To je bio najgori mesec u mom životu – rekla je Kija, a onda je počela da plače.

Autor: Printscreen Youtube

DA! Sloba je uvek gov*no, a ona je žrtva! -viknuo je Sloba.

Kija je nastavila da plače, a ubrzo joj je prišao Lepi Mića da je teši. Ona je njemu tada priznala da nikad ne može da prestane da plače kada se pokrene ta tema, a da je svako podsećanje na to potpuno slomi.

Pink.rs

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply