KIJA SE GUŠI U SUZAMA, A LUNA UMIRE OD SMEHA! Tajna isplivala na videlo!

Brak pevača Slobe Radanovića i stjuardese Kije Kockar, kako je par potvrdio u javnosti, bio je pun problema.foto: Printskrin /Pink

FOTO: PRINTSKRIN /PINK

Međutim, uprkos činjenici da je mnogo toga iz njihovog zajedničkog života već poznato javnosti, ipak su se pojavili novi detalji koje je Kija iznela.

 

Jedno od pitanja novinara sinoć odnosilo se na Lunu Đogani i komentar koji je dala nakon Kijinog plakanja prošle nedelje. Kada je Luna ustala da odgovori na pitanje novinara, Kija je počela da se smeje, što je Lunu dovelo do toga da joj oštro odbrusi.

 

– Zamoliću te samo da se ne smeješ tako odvratno – rekla je Luna.

 

Novinare je takođe interesovalao zašto su se Sloba i Luna smejali dok je Kija plakala. A zatim ih je zanimalo zbog čega su blogerka i pevač komentarisali da Kristinina operacija nije nimalo strašna.

 

– Nikada se ne bismo smejali takvoj stvari, možda smo se smejali nečemu drugom – prokomentarisala je Luna i dodala:

 

FOTO: PRINTSKRIN /PINK

– Ja mislim da ne treba da iznosi takve stvari i rekla sam da ne treba da je sažaljevaju.

 

Kija je nakon Lune i Slobe dobila reč i tada je odlučila da odgovori na pitanje koje je izbegla prošle nedelje.

 

– Meni je bilo teško da se govori o mom seksualnom životu. Sloba je prvi to pomenuo i bilo mi je jako krivo što je to ispričao novinarima. Među nama se ugasila strast, a problem je nastao i pre operacije. Ja sam našla poruke kod njega eksplicitnog sadržaja i to pre operacije. Tačno se sećam da je to bio drugi jul, a operacija je bila trinaestog. To je bio najgori mesec u mom životu – rekla je Kija, a onda je počela da plače.

 

FOTO: YOUTUBE PRINTCSREEN

Kija je nastavila da plače, a ubrzo joj je prišao Lepi Mića koji je pokušao da je uteši. Kristina mu je priznala da je za nju to bolna tema, na čij pomen se slomi i ne može da prestane da plače.

 

(Espreso.rs / Alo.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply