Kija i Filip kažnjeni zbog WC-a, pa se upleli u lažima! Marija Ana žestoko spustila Kristinu pred svima, a Sloba je pogledom rekao sve! (FOTO)

Posle ovog pisma sve se promenilo, i mnogi su priznali da ih je Kija Kockar nakon svega razočarala

Kija i Filip Marija Ana
Printskrin: TV Pink

Nakon što su zajedno bili u toaletu, posle čega su svi posumnjali da su imali žestok seks iza zatvorenih vrata, Filip i Kija kažnjeni su dvonedeljnim honorarima zbog kršenja pravila – zajedničkog boravka u ovim prostorijama. 

– Ja sam prao bade mantil, ona se tuširala. Nije mi bilo dobro, sad sam otišao u izolaciju da spavam… Sloba mi je rekao da je neki napad panike, ako može da dođe neko iz produkcije… – rekao je Filip, kojem je kasnije ukazana pomoć lekara.

– Bila su otvorena vrata, on je prao to… Bili smo više puta unutra, znam da su i drugi to radili – objašnjavala je Kija, a zadrugari su onda počeli sa milion pitanja.

Printskrin: TV Pink

– Nisu bila otvorena vrata – rekla je voditeljka Kristini.

– Nebitno, prihvatam odgovornost i to je to. Ja sam zaljubljena i zna se u koga. Nosim Filipovu ogrlicu jer mi je drag i to je to – govorila je Kija.

Printskrin: TV Pink

A onda je ustala Marija Ana i dala svoj komentar na navodni seks Kije i Filipa. 

– Verovatno je Filip dobio temperaturu jer se razočarao u Kijine seksualne sposobnosti – rekla je Smiljanićeva, a ni Miljana nije bila na Kijinoj strani.

Printskrin: TV Pink

– Baš tada je ona prala veš…ja ne verujem u to. Razočarala sam se u Kiju, imala sam lepše mišljenje o njoj, bila je super i skromna devojka, ali sada posle ovoga ne znam šta bih rekla, ostala sam bez teksta. Svako ima pravo da radi sta hoće, ali od Kije to nisam očekivala. Ne kazem da si ku*va, samo me ovo razočaralo. Bili su dugo, čim se produkcija oglasila, znači da je bilo nešto, jasno je kao dan. Mislim da su zajedno i da će obelodaniti vezu. Mislim da joj ovo nimalo nije bilo potrebno. Slobodanu sam u pogledu videla da je ljubomoran. Napravio je takvu facu, zgranuo se… Kija, Slobica te još uvek voli, ne znam da li si toga svesna – objasnila je Miljana.

Printskrin: TV Pink

– Možda i ti zatrudniš kao i ja u rijalitiju! – rekla je Miljana Kiji i nasmejala sve.

– Ja sam sa Filipom i ležala u krevetu… Neću nikome da se pravdam, ne mogu to da dokažem, nema kamera unutra. Ja nisam mirna i povučena, imam pravo da radim bilo šta… – rekla je Kija.

Printskrin: TV Pink

Ni Maca nije bila na Kijinoj strani smatrajući kako će ovim izbgubiti kredibilitet kod publike. 

– Mislim da joj ovo nije trebalo, mislim da je trebalo da ostane pri istom stavu do kraja rijalitija – rekla je Diskrecija.

Filip je potom objasnio i koje je tačno stvari prao…

– Da li je neko toliko retardiran da uđe u WC i radi nešto, a zna da će posle da se priča?! Boli me K đta će ko da misli – rekao je Filip.

S druge strane, evo kako je izgledao Slobin pogled kada je pročitano pismo Velikog šefa:

Printskrin: TV Pink

U najmanju ruku, Radanović je bio šokiran…

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply