JK: Krimose, ne obraćaj mi se! CECA: Začepi gubicu, sram te bilo!

Ljute rivalke Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša umalo su se u petak u podne fizički obračunale u Prvom osnovnom sudu, gdje su se pjevačice sastale zbog pokušaja medijacije, odnosno pomirenja, s ciljem da se izbjegne suđenje. Kako Srpski telegraf saznaje, prava drama odigrala se u sudnici nakon što je sudija predložio da pjevačice zakopaju ratnu sjekiru. Međutim, Ceca je rekla sudiji da ne planira da povuče tužbu zbog, kako je istakla, dugogodišnjih uvreda koje trpi od Karleuše.

JK: Krimose, ne obraćaj mi se! CECA: Začepi gubicu, sram te bilo!

– Ne želim sporazumno pomirenje, godinama trpim najstrašnije uvrede od dotične i tome želim da stanem u kraj – rekla je Ceca, na šta je Karleuša prekinula.

 

– Sudijo, ja ne želim da neko ko je osuđivani kriminalac sa mnom ovako razgovara i da mi se obraća – uzviknula je Karleuša, što je razljutilo Cecu, pa je počela da viče na Jelenu.

 

– Začepi gubicu, ne mogu da dođem do riječi od tebe. Samo mi ti nemoj pričati o poštenju, sram te bilo – viknula je folk pjevačica tako jako da su njene riječi odzvanjale hodnikom, nakon čega je sudija stisnuo taster i pozvao obezbjeđenje. Do kraja pokušaja medijacije policajka je bila u sudnici kako bi reagovala u slučaju eventualnog fizičkog obračuna. Na kraju, sudija je zaključio da je propao pokušaj pomirenja i zakazao suđenje. Sudnicu je prva napustila Ceca, dok je Karleuša izašla nekoliko minuta kasnije.

 

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Karleušu.

 

– Stav suda je da se o današnjem pokušaju medijacije ne priča, pogotovo ne javno. Jedino što mogu da kažem jeste da se nismo pomirile – rekla je Karleuša.

 

S druge strane, Ceca nije davala nikakve izjave ovim povodom.

(Republika.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply