JEZIVI DETALJI ZLOČINA KOD KUTINE Deca pronašla oproštajno pismo i saznala ko im je ubio majku

Marino Selo nadomak Kutine zavijeno je u crno nakon što je u vatrenoj stihiji koja je progutala pomoćnu dvorišnu prostoriju porodične kuće pronađen leš Marije L. (49).

Sumnja se da je nesrećna žena, udavljena, a da bi se prikrili tragovi zločina zapaljena. O okolnostima koje su prethodile ubistvu svedoči oproštajno pismo koje je jedna od ćerki pokojne žene pronašla na bunaru u dvorištu.

Prvoosumnjičeni je Marijin ljubomorni suprug Željko za kojim policija još traga. Komšije kažu da je bio bolesno ljubomoran i da su se zbog toga često svađali.

Par je imao šestoro dece, a Marija ima i ćerku iz prvog braka.

“Neki rade u Nemačkoj, neki u Kutini. Jedna ćerka radi u prodavnici u Antunovcu, a jedna ide u srednju školu u Kutini. Ima četiri sina i dve ćerke sa Željkom, a jednu ćereku”, ispričala je komšinica i dodaje “Kao i svaka porodica, jedanput dobro, drugi put loše. Nekad viču jedno na drugo, ali nisam znala da će doći do ovoga”, kaže ona.

Kad je dim počeo kuljati uvis, stanovnici Marina Sela digli su na noge vatrogasce koji su se odmah uhvatili u koštac sa vatrom. Počela je trka sa vremenom jer su se u objektu nalazile i plinske boce.

Čim je vatra ugašena, pustili su jednog od sinova, člana lokalnog vatrogasnog društva da uđe u šupu. Izašao je bled i rekao: “Mama je mrtva. Nije se ugušila od dima. Ona je zadavljena”.

Inače, dok je gorelo pucalo je na sve strane. Najviše crepovi. Ubrzo je dotrčala Marijina vanbračna ćerka koja živi na kraju sela. Ulazeći u dvorište prošla je kraj bunara i našla ceduljicu i povikala: “Mama je unutra. Sigurno ju je on ubio”.

Poslednji put bračni par komšije su videle u utorak rano ujutro.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply