JESAM, RASTURILA SAM JOJ BRAK! Luna bez blama priznala šta je uradila Kiji, pa progovorila i o njenim suzama zbog Slobe! (VIDEO)

– A to da sam ja rasturila, jesam i ja ću taj krst da nosim do kraja, od toga ne bežim, snosiću posledice – rekla je Luna

Kija, Luna
Printskrin: Zadruga Official

Zadrugari su prošle noći odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno od nekoliko koja su postavljena Luni Đogani bilo je da prokomentariše njen i Kijin odnos, i da objasni zašto je rekla da je Kristinine suze ne dotiču kada je isplivala pepiska njenog muža i anonimne devojke.

– Nikada nisam rekla da me ne dotiču njene suze, naprotiv, rekla sam da me i te kako dotiču… Dosta ljudi je i videlo kada je ona otišla u pab sa Anom kako sam ja reagovala na to. Posle toga smo Sloba i ja otišli da šetamo i njemu sam rekla da mi je baš bilo bezveze, osećala sam nešto loše u sebi, da sam ja žensko i da kapiram da joj je teško, nije slična situacija kao njena i Slobina, ali sam i ja dosta puta plakala, to je nešto što ne može da se odglumi – rekla je Luna i dodala:

– Znam da suze ne mogu tako da se odglume, ja sam videla da je njoj teško i da je povredilo što je i normalno, mene bi isto povredilo. Sigurna sam da nisam rekla da me ne dotiču, a to da sam bila previše dobra, to sam prokomentarisala u smislu da je naš odnos bio neiskren i isfoliran, zato što sam videla kako stoje stvari i šta se tu dešava. A to, da sam ja rasturila, jesam, i ja ću taj krst da nosim do kraja. Od toga ne bežim, snosiću posledice.

Pogledajte kako je Luna odgovorila na pitanje o Kiji:

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply