JELENA JE PALA KO POKOŠENA: Golubovićki ubačeno nešto u piće?! Gledaoci optužili OVOG zadrugara

Jeleni Golubović pozlilo je na sinoćnoj žurci u Zadruzi. Ona se u jednom momentu našla pored bine i srušila se. Odmah je zavladala panika i svi su počeli da je dozivalu ali bezuspešno. Muzika je prestala, a ubrzo su se svi okupili pored rediteljke da joj ukažu prvu pomoć.

 

Ovo je izazvalo nezapamćenu paniku među ostalim zadrugarima, a neki od njih su krenuli da viču i zapomažu kako bi obezbeđenje što pre stiglo.

To se i dogodilo, tako da je Jelena izneta napolje sa organizovanog događaja, dok su je ostali moralno bodrili u nadi da će što pre da se vrati. P

 

rodukcija je odmah i jasno reagovala i poslala obezbeđenje koje je bilo hitro i Golubovićeva je najbrže moguće odbačena do najbliže medicinske pomoći.

 

Ipak, kako se sve dešavalo u frci i panici, i svi pogledi su bili upereni ka Jeleni, stvar oko njenog padanja u nesvest protekla je vrlo konfuzno. Zato su se neki od gledalaca oglasili, i obavestili javnost da cela ova stvar nije slučajna.

“Dobro jutro svima želim. Molim “Zadrugu” i sve one koji imaju snimak, da pogledaju šta je Janjuš ubacio Jeleni u piće. Možda joj je ugasio šibicu, to je pokušaj ubistva, to je slučaj za policiju. Janjuš je Jeleni javno pretio”, vest je koja je počela da se širi na internetu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply