Jelena Golubović izgubila živce pa UDARILA Aleks pred svima, ali je ubrzo usledila BOLNA osveta zbog koje je briznula u plač! (VIDEO)

Jelena Golubović i Sandra Bajić Aleks su se fizički obračunale za stolom naočigled svih u “Zadruzi”.

Nova svađa dogodila se za stolom, a rasprava je počela oko toga ko je koliko shvatio obaveze u “Zadruzi”. Kulminirala je fizičkim kontaktom, i to između Jelene Golubović i Sandre Bajić Aleks. 

– Ti si prva minirala zadatak i nemaš pravo ništa da komentarišeš! – vikala je Aleks na Jelenu.

– Vi svi ustajete, nemate strpljenja da sedite. Ja ne idem ni do toaleta kad stigne pismo… – branila se Jelena.

Printskrin: TV Pink

– Sve ću da ispričam! Da si se je*ala i ti i majka sa istim čovekom! Bagro jedna ljudska! Zovi Cecu da dođe da joj u oči sve kažem, kako mi je pričala da si se je*ala si se sa njenim prijateljem i ostala trudna! Ti ćeš da soliš ljudima pamet… Sram te bilo, gaduro jedna, nisi ustala iz kreveta 20 dana! – vikao je Milan Milošević na Jelenu.

Printskrin: TV Pink

Onda je došla Aleks do nje i povukla je za ruku, pa je počela svađa koja je prerasla u fizički obračun…

– Sedi dole! Imam pravo! Ajde, sedaj, šta hoćeš?! Misliš da si toliko bitna… Sedi dole, seljanko jedna, Žiža čeka pola sata na red! – Aleks je govorila, a posle duže prepirke Jelena je ošamarila Aleks naočigled svih.

Printskrin: TV Pink

Aleks je zatim gurnula klupu, zbog čega je stradala Jelenina noga. Zadrugari su mahom bili na strani Aleks, a Jelena je počela da plače…

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply