JEDVA ČEKAM DA NJIH DVOJE RASKINU! Kija i Luna oči u oči u emisiji, prštale prozivke, a na kraju šok – otkrile da im je Sloba pevao ISTU pesmu! (VIDEO)

Luna i Kija našle su se zajedno u emisiji “Magazin In” kod Sanje Marinković, a glavna tema bio je, naravno, Slobodan Radanović

Luna Kija Magazin In
Printskrin: Youtube/Pink.rs

Luna Đogani i Kristina Kija Kockar kratko će napustiti Zadrugu, budući da će se u subotu, 3. marta, naći kao gošće u emisiji “Magazin In” kod Sanje Marinković. 

– Nikad ne reci nikad – dodala je Luna.

Printskrin: Youtube/Pink.rs

Kako je poznato, Luna i Kija su već šest meseci rivalke i “borba” za Slobodana Radanovića i dalje traje, a o međusobnim odnosima u ovom popularnom ljubavnom trouglu koji budnog oka Srbija svakodnevno prati pričale su otvoreno i u emisiji.

– Mene je jako, jako bila sramota zbog toga što je on meni uradio… – rekla je Kija.

Printskrin: Telegraf

Luna je priznala da se u nekim situacijama obrukala.

– Znam da jesam. Pitam se zašto si sebi to dozvolila, ali onda samo pogledam u njega i… Izvini, Kristina – okrenula se Luna ka Kiji i nasmejala.

– On je za mene trenutno Bog! – dodala je za Slobu, a ova rečenica šokirala je Sanju Marinković.

Printskrin: Youtube/Pink.rs

– Ja sam ga volela kao Boga. Ja sam ga gledala kao ona što ga sad gleda – objasnila je Kija, a onda se ispostavilo da je istu pesmu Milana Dinčića Dinče “Ti si žena za sva vremena” pevao i Kiji.

– Pesma je izašla 2012. godine, mi smo počeli da se zabavljamo 2013. godine. Sad će biti novih hitova, biće samo njeni – rekla je Kija.

Pogledajte najavu za emisiju: 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply