JEDNOM GREŠKOM JE SVOJOJ ŽENI VRATIO VOLJU ZA ŽIVOTOM: Koliko muževa u Srbiji će se prepoznati u ovoj priči?

Priča korisnika Flubby1982 na društvenoj mreži „Imgur“ osvojila je srca mnogih. Čovek koji je opisao kako je posle 20 godina braka, u toku kojih su se i on i njegova supruga ugojili i zapustili, uspeo svoju ženu da razveseli i spase depresije postala je virlana. OzbIljne zdravstvene probleme rešila je tek jedna – pidžama.

Troje dece, puno radno vreme… Sve je to ostavilo traga na ovim supružnicimma. U postu na „Imguru“ suprug piše i kako je došlo do svega toga i sa kakvim su se problemima suočavali. Ne samo sa zravstvenim, već i bračnim.

– Ja sam preterivao s puterom od kikirikija. Prekretnica se dogodila pre sedam godina kada sam pretrčao pet metara i ostao bez daha. Volim jako svoju suprugu, ali nisam znao kako da joj pristupim s ovim problemom. Govorila bi stvari poput „Ne moram ići na bazen s tobom i decom jer ne želim da me druge žene gledaju osuđujuće i pitaju se zašto si u braku sa mnom“. I zbog toga je još više jela i bila sve depresivnija. Jednostavno nisam znao kako da prekinem taj začarani krug – piše.

Tako je bilo sve dok nije došlo vreme Božića, kada je gospodin svojoj dragoj kupio opokolon, pidžamu. Kada ju je otpakovala, video je da joj se vrlo svidela, ali i da je bila premalena, ni blizu njenog broja.

– Zar stvarno misliš da je to moja veličina? – pitala je žena, a muž se snašao prema starom savetu svog dede: „Kada ti žena izgleda ljutito, pitaj je je li smršala“. Rekao joj je kako sam mislio da nosi veličinu X i da izgleda kao da je smršala… Ustala je, prišla mi skoro sa suzama u očima i rekla: „Mnogo mi znači to što me ti vidiš na taj način jer ja sebe sigurno ne vidim“.

– Nikad nije vratila pidžamu. Umesto toga zadržala ju je i počela je da vežba, da se zdravije hrani. Pet godina kasnije izgleda predobro, previše dobro da bi bila sa mnom u braku!, i totalno me je prešišala po pitanju vežbanja – priča.

I dan danas govori da vežba tako naporno kako bi bila „onoliko seksi koliko moj muž misli da jesam“. Na bazen odlazi u dvodelnom kupaćem kostimu i vrlo je srećna. Ipak, imam osećaj da me moj deda gleda odozgo i govori mi da to zapravo nije ono što je on mislio.

(Izvor: zena.blic.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply