ISPOVEST ŽENE KOJA REDOVNO VARA SVOG ČOVEKA – RADIM TO SVAKODNEVNO U AUTU EVO I ZAŠTO

Gospođa (40) je potražila pomoć kolumnistice Dear Deidre jer joj se dešava nešto čudno. Ona ne može da prestane varati muža.

Radi to onoliko koliko su u braku, a prvi sa kim ga je prevarila je mužev najbolji prijatelj.

Izgleda da je željna neprestanog uzbuđenja, ali istovremeno se osjeća loše jer to radi .

Prenosimo vam njen upit u cijelosti:

Draga Deidre,

Sretno sam u braku 15 godina ali redovno varam svog muža. Spavala sam sa našim muškim prijateljima, muževima prijateljica, kolegama sa posla, muškarcima iz teretane kao i sa drugim poznanicima.

Imam 40 godina a moj muž 42. Imamo četvero djece, od 9 do 16 godina.

Uvijek smo imali dobar odnos, a rijetko se svađamo . Redovno se seksamo i nikad nisam imala pritužbe na naš seksualni život.Znam da me voli beskrajno ali volim uzbuđenje koje mi seks donosi i želim ga non-stop.

Nikad nisam htjela vezu sa nekim drugim jer već imam dobru, ali ne mogu da se zasitim flerta sa drugima i osjećaja napaljenosti.Obično to radim na različitim mjestima, najčešće u autu i rijetko to planiram. Jednostavno znam kada su muškarci zainteresovani za seks, isto tako  oni osjete kad sam ja.

Seks sa njima je vrlo strastven ali nisam ponosna na svoje ponašanje. Znam da je to što radim nepravedno i mrzim što izdajem muža.On zaslužuje najbolje..

Rijetko kad se viđam da istim muškarcem  više od par mjeseci. Nekoliko njih je poželjelo  vezu sa mnom ali odbila sam ih bez razmišljanja.Šta se dešava samnom ? Zašto jednostavno ne mogu prestati?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply