Ispovest sina čiji je otac završio pod točkovima Tonija Cetinskog: “Da je čovek, okrenuo bi moj broj, izrazio mi saučešće”

– Još ne mogu da verujem da se više nikada neće družiti sa svojim unukama, mojim ćerkama Dijanom i Dejlom – rekao je Adis Kevljanin.

Pevač Toni Cetinski (48) je u petak u poslepodnevnim časovima u Pustoj ulici u Rovinjuautomobilom pregazio Ibrahima Kevljanina (62). Povodom očeve smrti oglasio se i Ibrahimov sin Adis, koji već 17 godina živi u Inzbruku u Austriji.

Ne znam da li je čovek kog je moj sin pregazio već bio mrtav: Otac Tonija Cetinskog izneo nove detalje nesreće, utvrđeno i ko je stradali muškarac!

– Rekli su mi da je Toni udario Ibrahima dok je on stajao na putu – nije ležao, iako pojedinci tako tvrde. Cetinskog u Rovinju znaju po brzoj vožnji, a na Jutjubuu postoji i video u kojem on juri baš tom istom ulicom u kojoj mi je ubio oca. I ja sam vozio tom kobnom ulicom, odlično je poznajem i znam da uvek moram da budem oprezan, vozim “mic po mic” jer tu stalno neko prolazi – rekao je sin Adis u razgovoru za Avaz.

Dodao je kako ga Toni posle nesreće nije nazvao, a to još nisu napravili ni pevačevi advokati.

– Da je čovek, okrenuo bi moj broj, izrazio mi saučešće… Nije se ni udostojio da mi se javi – izjavio je ogorčeni Kevljanin, koji je, kako tvrdi, pre osam godina operisao srce i na dan pije čak 14 tableta. Posle ove porodične tragedije, zdravstveno stanje mu se, kaže, još više pogoršalo.

Adis je Avazu takođe rekao kako je s ocem Ibrahimom u Rovinju živeo skoro 20 godina, a pre nekoliko godina u automobilskoj nesreći poginuo mu je brat Haris. Ibrahim je, kaže Adis, skrhan zbog gubitka sina, počeo da pije, a on ga je poslednji put video u avgustu ove godine.

– Još ne mogu da verujem da se više nikada neće družiti sa svojim unukama, mojim ćerkama Dijanom i Dejlom – rekao je Adis.

On će, nada se, u sredu doći u Rovinj jer su tada ocu zakazali sahranu.

– Nadam se da će moje uništeno srce sve to moći da podnese– zaključio je potreseni Kevljanin.

Foto – Ilustracija: Telegraf, ATA Images, Google

Istarska policija, inače, još uvek utvrđuje sve okolnosti nesreće. Telo žrtve je prebačeno na obdukciju, a nakon nesreće je utvrđeno da Cetinski za volanom “Mercedesa” nije bio pijan.

Pevačeva advokatica u subotu je u saopštenju u ime svog klijenta izrazila saučešće porodici poginulog.

– Tužan i skhran ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboko saučešće porodici pokojnika, te moli medije da ne prenose netačne i neproverene informacije kojima se donosi presuda tragičnog događaja u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj porodici, već se izravno utiče i na ove teške i bolne dane za porodicu pokojnika – stoji između ostalog u subotnjem saopštenju pevačeve advokatice.

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply