IRENIN TATA POTRESNIM GOVOROM NA ĆERKINOJ SAHRANI POZVAO SVE NA RUČAK: Obukli smo našeg anđela u belo da ga udamo danas! Dođite, svadba je!

Irena Zlatković ispraćena je na večni počinak nešto posle 13 časova, a sahrani je prisustvovao veliki broj prijatelji i rodbine.

Niko nije krio svoju tugu zbog jezivog gubitka i tragične smrti mlade devojke, ali retko ko je zadržao suze nakon govora Ireninog oca.

“Ja nisam govornik ni za mnogo vesele stvari, ali neka sila me je naterala da progovorim vrlo mali broj reči. Da vam kažem da je ovo dete, Irena, Nadino i moje dete, ali nije obično dete. To je anđeo koji se vrlo retko rađa. Moja Nada i ja obukli smo našeg anđela u belo, da našeg anđela udamo danas. Svi prisutni ste svatovi, Irene i moje ćerke, neka vam Bog da sve najbolje. Neka niko od vas ne dozivi sudbinu koji je doživeo Nadin i moj anđeo. Naš anđeo Irena počivaće ovde pored svog momka i ne daj Bože da bilo čije dete pravi svadbu kao naše dete ovako”, sa suzama u očima završio je govor Irenin otac Momčilo.

Nakon njega, svim prisutnim obratio se ujak, koji je takođe rasplakao svojim govorom.

Irenin otac pozvao je sve koji su došli da posle sahrane dođu na ručak, najpotresnijim mogućim rečima:

“Dođite, svadba je! Nije pravedno od Boga što je takva, ali svadba je! Majka je nakon spuštanja kovčega u raku bacila crveni pa beli buket i jauknula:  – Irena, ljubavi moja!”

Podsetimo, Irena je bila apsolvent Medicinskog fakulteta, u Crnu Goru je otišla da radi u hotelu tokom sezone, da bi pomogla roditeljima koji su nezaposleni i bratu, svršenom studentu Pravnog fakulteta koji takođe nigde ne radi.

Veljko, koji je sa njom bio u vezi mesec i po dana došao je u Budvu da je obiđe. Pre kobnog sudara bio je na plaži Trsteno sa društvom, pozajmio je motor od prijatelja, njime je trebalo da Irenu odveze do Budve. Pošto se nije javljao na telefon ni posle pola sata, kada je uveliko trebalo da su stigli, njegovi prijatelji su pošli peške za njima i naišli na jeziv prizor, Veljka i Irenu poginule u udesu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply