Ignasio iz “Kasandre” silovao Šakiru, tajna otkrivena dok je ležao u zatvoru zbog prebijanja bivše devojke?!

Glumac koji nas je osvojio ulogom Ignasija u seriji “Kasandra” u emotivnoj vezi sa Šakirom bio je sredinom devedesetih godina

Shakira, Ignacio, Kasandra
Foto: Tanjug/Printskrin: Youtube/Pongalo

Glumac kojeg svi sa ovih prostora i te kako dobro znaju jese Osvaldo Rios, kog smo zapamtili po ulozi Ignasija u čuvenom latino ostvarenju “Kasandra”.

Osvaldo je tada, 1992. godine od kada datira serija, imao 32 godine, a nekoliko godina kasnije počeo je da se zabavlja ni manje ni više nego sa Šakirom!

Glumac i pevačica važili su za skladan par, ali veza nije potrajala. Ni jedno ni drugo o razlozima nisu mnogo pričali, a senku na to da su imali lep odnos bacila je priča da je Osvaldo navodno silovao Šakiru.

Foto: Instagram/osvaldoriosalonso

Ova informacija u javnost je procurila tek kada je Osvaldo završio u zatvoru u kojem je proveo tri meseca, zbog prebijanja jedne od svojih devojaka.

Međutim, Rios je oštro demantovao priču o silovanju, dok Šakira na ovu temu nije govorila.

– Sve to je presmešno – jedna od najvećih laži ikada smišljenih – rekao je za TV Novele.

– Ona (Šakira, prim. aut) je i sama to demantovala, u intervjuu za televizijski šou “Show Business”, i rekla je da sam se prema njoj ponašao kao prema princezi – dodao je Osvaldo.

Foto: Facebook/shakira

Kako pišu strani mediji, Šakira je bila toliko zaljubljena u Osvalda da mu je posvetila sve pesme sa albuma “Dónde Están los Ladrones”.

– Ne pišeš takve pesme za nekoga ko te maltretira – rekao je Rios.

Glumac i pevačica rastali su se 1996. godine.

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply