Horoskop za ljubav i posao od 29. 01. do 04. 02. 2018. godine

Očekuje vas emotivna prekretnica u životu – ili ćete biti ispunjeniji nego ikad ili ćete staviti tačku. Parola za ovu nedelju je “triput meri, jednom seci”. Merkur ulazi u znak Vodolije u sredu i vreme je da se sve preispituje – pa i pitanja srca.

Povezanost Merkura i Marsa u subotu, daće vam hrabrost da kažete šta vam je na umu i da se izborite za sebe. Kvadrant Venere i Jupitera u nedelju staviće vas na iskušenje da obećate više nego što možete da ispunite. Čuvajte se.

Ovan

Mislite samo o onome što radite, jer previše priče neće doneti ništa dobro na radnom mestu. Budite pažljivi prema partneru, kako zbog vašeg grube prirode ne bi izbila svađa. Čućete lepe vesti koje se tiču člana porodice.

Bik

Poslovna ponuda koja vas očekuje početkom nedelje zvuči primamljivo, ali ne prenagljujte sa odlukom da li ćete je prihvatiti. Razgovarajte sa partnerom ako želite da ozbiljno poradite na vezi. Budite oprezni sa alkoholom.

Blizanci

Naizgled nevažno ogovaranje može da ima ozbiljne posledice. Ove nedelje držite jezik za zubima. Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja će im okrenuti svet naglavačke.

Rak

Ne obraćajte pažnju na priče i nagađanja koja mogu da unesu nemir u vašu vezu i odnos sa partnerom. Finansijska situacija nije najsjajnija, ali uskoro će se sve promeniti. Čuvajte se u saobraćaju.

Lav

Malo opreza nije na odmet, naročito kada su u pitanju slatkorečivci na poslu. Nemojte verovati svemu što čujete. Ako ste u vezi, recite partneru da vam je potreban lični prostor i vikend iskoristite da se posvetite samo sebi.

Devica

Zračite optimizmom i vedrim duhom i to svi u vašoj okolini primećuju. Možda je pravo vreme da prihvatite poziv na kafu od kolege ili koleginice? Device koje su u dugim vezama ozbiljno razmišljaju o proširenju porodice.

Vaga

Bez straha se oslonite na svoje profesionalne veštine kada su poslovni izazovi u pitanju. Ljubav se oseća u vazduhu i trebalo bi da iskoristite ovaj momenat. Radite na jačanju svog imuniteta.

Škorpija

Budite oprezni kada je novac u pitanju – u kupovini, menjačnici, restoranu. Vaš instinkt vas neće prevariti kada je u pitanju donošenje važne poslovne odluke. Slobodne Škorpije će upoznati osobu zbog koje će se osetiti kao na sedmom nebu.

Strelac

Početak nedelje nije pravo vreme za iznošenje ideja i inovacija na poslovnom planu. Strpite se još malo i zvezde će vam biti mnogo više naklonjene narednih nedelja. Kada je ljubav u pitanju, najvažnije je da razumete da ćete dobiti samo onoliko koliko date.

Jarac

Pred vama su srećni dani kada je ljubav u pitanju, bilo da ste slobodni ili u ozbiljnoj vezi. Verujte u karmu i da se dobro dobim vraća. Ako pomognete prijatelju u nevolji, višestruko će vam se vratiti.

Vodolija

Ćaskanje sa partnerom može da preraste u pravu dramu jer ste ove nedelje naročito osetljivi. Vodite računa da ne kažete ono što ne mislite kako ne biste srušili ono što ste godinama gradili. Zvezde su vam naklonjene na poslovnom planu i uživate u timskom radu sa kolegama.

Ribe

Za dušu koja boli nema boljeg leka od društva bliskih ljudi i prijatelja. Imajte to na umu svaki put kada naiđu teški momenti. Pokušajte da se odvojite umom od posla i posvetite partneru, vašem odnosu i planiranju budućnosti.

(BalkansPress / Fokuzz.com)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply