HOROSKOP ZA 22. APRIL Bežite od ovog znaka, širi lošu energiju!

Strelci putuju u inostranstvo, Ovnovi imaju problem sa naglašenim kardiovaskularnim sistemom.

Horoskop

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Niste dobro raspoloženi i nemate dovoljno motivacije za poslovne obaveze. Širite loše raspoloženje. Nedelja je pa vam se ne dopada činjenica da je potrebno da se posvetite obavezama.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi svoje emocije i nećete zažaliti zbog toga. Ako budete bili otvoreni, očekuje vas lep dan. Ukoliko ste slobodni, nećete imati drastične promene danas.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas, mogući su srčani problemi kojima ste inače, tokom života generalno skloni. Pred vama je faza u kojoj treba da budete oprezni.

BIK

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan ako sarađujete sa nekom osobom koja je rođena u vatrenom znaku. Moguće je da ćete imati neke gubitke ili štete, budite na oprezu.

LJUBAV: Dobra komunikacija sa voljenom osobom vam unosi osećaj mira i sigurnosti. Vaša emotivna veza je sasvim stabilna. Ukoliko ste slobodni, možete imati zanimljiv flert sa Jarcem.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen kod vas, kao i gubitak volje. Moguće je da imate neke unutrašnje dileme i kočnice koje se zatim negativno odražavaju i na vaše zdravstveno stanje.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete dosta sreće prilikom obavljanja osnovnih poslova. Moguće je da ćete sve završiti brže nego što očekujete. Ostatak vremena provodite opušteno, uživaju u vikendu.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam osoba kojoj se udvarate konačno prihvatiti neki vaš poziv. Pred vama je jako lepa emotivna situacija kojom ćete biti zadovoljni. Prati vas pozitivna energija.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su mogući. Generalno su vam sada oči osetljive pa o tome najviše treba da povedete računa. Takođe, pazite i na moguće probleme sa glavoboljom.

RAK

POSAO: Možete imati neke nesporazme u komunikaciji sa sardnicima. Potrudite se da ne produbljujute konflikte. Vrlo je važno da se vi postavite na pravi način.

LJUBAV: Pokazujete svoju ljubav voljenoj osobi i dajete joj do znanja da vas ništa neće sprečiti da budete sa njom. Ukoliko ste slobodni, moguće je neko novo zanimljivo poznanstvo na javnom mestu.

ZDRAVLJE: Pritisak vam varira pa su mogući zdravstveni provlemi zbog toga. Potrudite se da smanjite stres, da se ne izlažete velikom naporu i da mirujete. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

POSAO: Nema naznaka za neke veće promene na ovom polju. Ne biste trebali da brinete. Vikend vam protiče prilično mirno i imate mogućnost da se odmorite i posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Odgovara vam mirna emotivna situacija koju trenutno imate. Tačno znate na čemu ste sa voljenom osobom i prija vam ta sigurnost. Ušuškani ste, voljeni i ništa ne planirate da menjate.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi danas. Možete da se nadate odličnom stanju na polju zdravlja. Imate mnogo energije, snage u sebi, vitalni ste i možete da budete mirni i bezbrižni.

DEVICA

POSAO: Možete da uđete u veće troškove nego što ste planirali. Ipak, nemojte da dopustite da vas to uzdrma. Postepeno ćete doći do poboljšanja finansija kasnije, u narednim danima.

LJUBAV: Moguće je da ćete svog novog partnera upoznati na neki veoma neobičan način. Pred vama je veoma zanimljiv dan za polje ljubavi. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića ili neki drugi manji problemi i neprijatnosti. Prijala bi vam topla kupka ili bilo koji vid opuštanja. Danas se pozabavite sobom i svojim potrebama.

VAGA

POSAO: Ne bi bilo dobro da donosite ishitrene odluke. Dajte sebi vremena da poslovnu situaciju dobro izanalizirate. Današnji dan nije povoljan za nove i važne odluke.

LJUBAV: Želite da budete pored osobe koju volite. Ne prija vam samoća, čeznete za partnerovom blizinom. Možete da se nadate jako lepim zajedničkim trenucima u drugom delu dana.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas sasvim dovar dan tokom kojeg nećete biti opterećeni bilo kakvim tegobama. Opustite se i uživajte.

ŠKORPIJA

POSAO: Uspećete da postignete uspeh na poslu. Ponosni ste na svoje organizatorske sposobnosti i sve ono što ste do sada uspeli da ostvarite. Možete da se nadate jako dobrim rezultatima.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan u kom možete ostaviti veoma dobar utisak na osobu koju želite da osvojite. Šarmantni ste i zavodljivi. Ako već imate partnera, privrženi ste mu.

ZDRAVLJE: Potreban vam je kvalitetan san. Neophodan vam je odmor jer ste se u prethodnom periodu dosta forsirali na više strana. Nađite malo više vremena ili spavajte tokom dana.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste planirali odlazak u inostranstvo pred vama je veoma važan dan. Potrudite se da ništa ne zaboravite. Možete da očekujete da će vam na duže staze ovaj dan biti važan.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete dobiti dosta pažnje od strane suprotnog pola. Povoljna je faza za flert i poznanstva. Ipak, još uvek nema pokretanje neke sasvim ozbiljne ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrebno vam je da se posvetite sebi i da se malo distancirate od ostatka sveta. Posetite neki salon za masažu, spa centar ili nešto slično.

JARAC

POSAO: Rešićete neke finansijske probleme koji su vas opterećivali u prethodnoj fazi. Pred vama je povoljan dan u kom ćete osetiti zaista veliko olakšanje. Možete da se nadate dobroj situaciji.

LJUBAV: Ulazite u flert sa osobom koja deluje veoma misteriozno. Moguće je da je u pitanju neko ko nije baš sasvim formalno slobodan. Bićete uporni sve dok ne budete dobili njenu pažnju.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas, pa bi bilo od velikog značaja da se posavetujete sa lekarom. Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate u zadnje vreme.

VODOLIJA

POSAO: U kontaktu sa poslovnim partnerom možete da napravite neke važne pomake. Zajedničkim snagama pronalazite nova rešenja. Povoljan vam je dan za poslovne aktivnosti.

LJUBAV: Nije vam problem da voljenoj osobi otvoreno pokažete svoja osećanja. Uživaćete zajedno u iskrenoj ljubavi i velikoj nežnosti. Pored emocija imate i iskren, fer i prijateljski odnos.

ZDRAVLJE: Pesak u mokraćnim kanalima bi mogao da vam stvara manje tegobe tokom današnjeg dana. Povedite računa o unosu tečnosti i posavetujte se oko svega sa svojim lekarom.

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana ste posvećeni svom poslu do krajnjih granica. Imate mnogo obaveza ali i snage za sve. Ne treba da brinete jer sve može da prođe u najboljem redu.

LJUBAV: Dobro ste raspoloženi i uživate u komunikaciji sa voljenom osobom. Pred vama je veoma lep i opušten dan. Nećete imati veće svađe ili probleme, sve protiče sasvim mirno.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da vas zadesi ali nema nekih značajnih problema sa zdravljem. Moguća je pojava ekcema ili groznice ili nekih sličnih neprijatnih pojava na koži.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply