HOROSKOP ZA 19. APRIL Škorpije će ostvariti uspeh ako budu sarađivale sa ovim znakom!

OVAN

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kog ćete obaviti dosta korisnih stvari uz podršku vernih saradnika. Pred vama je dosta srećnih okolnosti na polju posla iako toga niste svesni.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiv dan za ljubav, možete da očekujete brojne prilike za flert i poznanstva. Ako već imate partnera, moguće je da će on pokazati koliko mu je stalo do vas.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro i nemate nikakve probleme kada je u pitanju zdravstvena situacija. Možete da se nadate odličnom danu tokom kojeg će vam prijati da budete što više u pokretu.

BIK

POSAO: Uz dogovor sa nadređenima možete da ostvarite dosta pozitivnih pomaka na poslovnom planu. Možete da očekujete uspeh. Samo ostanite fokusirani na obaveze.

LJUBAV: Konačno ste stavili tačku na dešavanja koja su vas povređivala. Sada je vreme za novi početak. Izdigli ste se iz pepela, kao feniks i sada možete da nastavite dalje, jači i svesniji sebe.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrebno je da nađete nove načine da ugađate sebi i da popravljate svoje raspoloženje. Važno je da ne padate u stanje depresije i inercije.

BLIZANCI

POSAO: Moguće su manje komplikacije vezane za formalnosti ili neke pravne začkoljice. Povedite računa da sve bude po pravilima. Posvetite se svom poslu maksimalno sada.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, danas biste mogli da imate susret sa njom. Vas dvoje ste dobar spoj, možete lako funkcionisati i imati dobru komunikaciju.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva, kao i noge. Mogući su problemi sa reumom. Ako ste fizički aktivni čuvajte se mogućih povreda u tom predelu, kao i uganuća i sličnih komplikacija.

RAK

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije, a samim tim i daleko bolje stanje na svim poljima. Možete da očekujete da će vam konačno krenuti sve uzlaznom putanjom.

LJUBAV: Dopada vam se osećaj slobode koji imate. Uživate u neobaveznom felrtu i druženjima sa zanimljivim ljudima. Niste još spremni za neku značajnu i ozbiljnu novu vezu, bežite od obaveza.

ZDRAVLJE: Imate puno unutrašnje snage i energije. Zdravlje vam je jako dobro. Ako ste u proteklom periodu imali bilo kakve smetnje sada ih možete prevazići sa neverovatnom lakoćom.

LAV

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za posao, pa nemojte da se naprežete previše. Uskoro će doći bolje okolnosti. Pokušajte da se fokusirate samo na rutinske obaveze i svakodnevne poslove.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom. Moguće je da vam ona ponekad zamera da ste preterano pasivni u odnosu. Pokušajte da prihvatite njene kritike na pozitivan način.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima, urogenitalnom traktu i donjem delu stomaka. Pogotovo su osetljivi ženski pripadnici ovog znaka. Skloni ste prehladi i bolnim stanjima.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas generalno zanimljiva atmosfera na radnom mestu. Imaćete dosta obaveza ali ćete ih završiti bez problema. Važno je da zadržite pozitivan stav i dobro raspoloženje.

LJUBAV: Dopada vam se jedna neobična i originalna osoba koju posmatrate već neko vreme. Moguće je da ćete danas konačno biti spremni da napravite neki mali korak ka njoj.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, pa povedite računa o zdravlju. Povećajte unos vitamina, izbegavajte potencijalne izvore zaraze i odmarajte dovoljno. Važno je i da povećate unos tečnosti.

VAGA

POSAO: Imaćete sreće na poslovnom planu. Moguće je da nećete imati previše obaveza tokom današnjeg dana i da će vam ostati puno slobodnog vremena koje ćete uspeti kreativno da iskoristite.

LJUBAV: Očekuju vas veoma interesantna dešavanja na polju ljubavi. Moguće je važno novo poznanstvo ako ste kojim slučajem slobodni. Ukoliko već imate partnera uživate kada ste sa njim.

ZDRAVLJE: Prijaće vam umerena fizička aktivnost ali ne i preterano naprezanje. Nađite granicu između onoga što je dobro za vas i onoga što vas preterano opterećuje. Pazite na sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan je povoljan ako sarađujete sa vazdušnim znakom, a nepovoljan za saradnju sa vatrenim pripadnicima zodijaka. Mudro birajte svoje poslovne partnere.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete da očekujete veoma toplu i emotivnu situaciju unutar svog doma. Ako ste slobodni, dan provodite sa porodicom koja vam pruža neophodnu ljubav i podršku.

ZDRAVLJE: Solidno stanje na polju zdravlja vas očekuje. Neće biti nekih većih promena ili problema. Generalno ste zadovoljni svojim životom, lepo raspoloženi i dobro se osećate u svojoj koži.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas važno poslovno putovanje, pa želite da se pobrinete da je svaki detalj na svom mesti pre nego što krenete. Moguće je da volite da držite neke stvari samo pod svojom kontrolom.

LJUBAV: Komunikacija sa jednom osobom koja vas privlači bi sada mogla da ode korak dalje. Pred vama je uzbudljiva situacija u kojoj ćete uživati. Možete da očekujete jako lep dan.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete, duvanski dim, zagušljive prostorije i tome sl. Mogući su problemi sa plućima, disajnim putevima, pa je važno da pazite na sebe. Menjajte loše navike.

JARAC

POSAO: Očekuje vas manji novčani dobitak od dodatnog posla ili vraćanje nekog duga od ranije. U svakom slučaju, čim su finansije bolje i vama raspoloženje raste i zadovoljniji ste.

LJUBAV: Moguće je da ste sasvim sigurni u svoja osećanja i da maksimalno verujete osobi koju imate pored sebe. Želite da sačuvate vašu ljubav. Na prvom mestu vam je njeno zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas danas. Možete da očekujete sasvim miran i dobar dan tokom kojeg neće biti bilo kakvih komplikacija, smetnji i problema. Sve je uredu.

VODOLIJA

POSAO: Manji pad koncentracije je moguć ujutru, ali kako dan odmiče imate sve više energije za poslovne obaveze. Na kraju ćete uspeti da ispravite neke svoje greške iz prvog dela dana.

LJUBAV: Možete da očekujete jako povoljan dan za polje emocija. Pred vama su važna dešavanja u kojima ćete uživati sa voljenom osobom. Pokažite joj svoju privrženost.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme, pre svega vezano za osećaj malaksalosti, nemoći, iscrpljenosti. Odmarajte dovoljno i nemojte da forsirate svoje telo danas.

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilično opušten dan tokom kog nećete imati neke naporne obaveze. Ostaje vam dosta slobodnog vremena koje možete da iskoritite na bilo koji način koji vam bude odgovarao.

LJUBAV: Iz daljine posmatrate osobu koja vam se dopada. U narednom periodu će vam se ukazati priilika da joj priđete. Do tada ćete na neki način smišljati svoju taktiku ka njoj.

ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je nešto slabija pa su mogući manji zdravstveni problemi na tom polju. Takođe, trebali biste da povedete računa o mogućim proširenim venama i problemima sa krvotokom.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply