HOROSKOP ZA 16. APRIL Ovaj znak skriva osećanja, a to može da uništi vezu!

OVAN

POSAO: Nije povoljan dan ako ste u planu imali pokretanje bilo kakvog pravnog postupka. Bolje je da sačekate malo. Ako se bavite poslovima vezanim za inostranstvo, moguće su komplikacije.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa osobom rođenom u znaku Strelca, očekuju vas manje tenzije u komunikaciji. Slobodne Ovnove očekuje veoma zanimljiv dan za polje flerta sa osobom preko posla.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos preterano masne hrane. Mogući su problemi sa jetrom, holesterolom. Posavetujte se sa svojim lekarom po tom pitanju. Pazite i na srce.

BIK

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije koje realno nisu baš u najboljem stanju. Trebaće vam neko vreme da se vratite u kolosek ali ćete na kraju to uspeti da ostvarite napornim radom i trudom.

LJUBAV: Pred vama je susret sa jednom veoma posebnom osobom. Želite da joj se približite i da saznate što više stvari o njoj. Moguće je da ćete uspeti da je šarmirate i da ostavite dobar utisak.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo koji vid poroka, susret sa alkoholom, opijatima, tabletama. Pazite na moguće probleme sa krvotokom, debelim crevom ali i na moguće trovanje. Nije vam povoljan dan.

BLIZANCI

POSAO: Nije vam baš najbolji dan pa nemojte da očekujete previše. Posvetite jednostavnim, osnovnim obavezama. Ako imate neke veće planove odložite ih za drugi put, tako je najbolje.

LJUBAV: Iako ste neko vreme imali problem sa otvorenim pokazivanjem svojih emocija, više to nije slučaj. Sada možete iskreno da kažete partneru kako stvari stoje što predstavlja veliko olakšanje.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam bubrezi osetljivi. Pazite se i prehlade u predelu bešike i donjeg stomaka. Unosite dovoljno tečnosti, čajeva itd. Posetite lekara radi saveta i kontrole.

RAK

POSAO: Nećete imati previše sreće danas, pa nemojte da rizikujete u bilo kom smislu. Igrajte na sigurno. Mogući su gubici ako se budete upuštali bilo kakve rizičnije transakcije na ovom polju.

LJUBAV: Vaše emocije su u sukobu između osećaja dužnosti i onoga što želite. Trebaće vam neko vreme da odlučite na koju stranu ćete prevagnuti. Za sada iskušenje deluje mnogo slađe.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta pa bi bilo dobro da se potrudite da povećate unos vitamina, da malo više odmarate i da pripazite na sebe. U ovom periodu lako može doći do problema.

LAV

POSAO: Burne promene su sada iza vas i imate priliku malo da predahnete. Ne očekuju vas preterano velike obaveze danas. Pred vama je dan u kojem vam posao neće biti prioritet.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom biste mogli da imate prilično ozbiljnu vezu. Možete da se nadate jako lepim, nežnim i romantičnim zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite pritisak jer su mogući problemi na tom polju. Uzimajte propisanu terapiju od strane lekara i nemojte da rizikujete. Ne izlažite se stresu ili većem naporu.

DEVICA

POSAO: Veoma ste odlučni i nećete dopustiti da vam bilo šta poremeti planove, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Zacrtali ste sebi određene ciljeve i sve ćete uraditi da ih postignete.

LJUBAV: Malo ste distancirani u odnosu sa bračnim partnerom ali sve to može da se popravi ako se budete potrudili. Pitanje je samo da li vi želite da menjate stvari i da pravite kompromise.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti, nemojte dozvoliti da vam organizam dehidrira. Unos vode je važan i radi pravilne funkcije metabolizma ali i za sve druge važne radnje u telu.

VAGA

POSAO: Imate manji zastoj u komunikaciji sa poslovnim saradnicima ali ne biste trebali da imate veće probleme na poslu. Potrudite se da kao i uvek budete dovoljno umereni i diplomatični.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba iz komšiluka, moguće je da ćete čuti neke tračeve o njoj koji vam se neće dopasti. Nastupa faza premišljanja ali ne treba uvek verovati u rekla- kazala…

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi sada moglo da vam bude osetljivo i podložno upalama. Povećajte unos tečnosti, vitamina, mirujte i prvom prilikom posetite lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Isplatićete neke dažbine i ostaće vam dovoljno novca za ostale stvari koje ste planirali. Na poslu nema većih promena. Može se reći da vam je na ovom polju sve nekako potaman.

LJUBAV: Pred vama je stabilna emotivna situacija, ako imate partnera odnos sa njim je prjatan. Oni koji su sobodni imaće poznanstvo na poslu. Možete da se nadate uzbudljivom flertu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koju bi trebalo da regulišete. Posavetujte se sa nutrucionistom. Moguće je da ste u poslednje vreme sebi usadili neke prilično loše navike.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste tokom današnjeg dana pod prilično velikim pritiskom i da se ne osećate motivisano za posao. Na neki način vas profesionalno okruženje opterećuje.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje odgovor na neko postavljeno pitanje, a vi ni sami ne znate šta bi rekli. Pred vama su manji problemi u komunikaciji ali rešićete ih.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja tokom celog dana, kao i problemi sa migrenom. Povedite računa o sebi i nemojte da se naprežete previše. Idite kod lekara ako se simptomi nastave.

JARAC

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti zbog nekih dešavanja iz prethodnog perioda i da vam nije lako da se skoncentrišete na posao. Kao da se pribojavate novog razvoja događaja.

LJUBAV: Očekuje vas period u kom ćete moći detaljno da razmislite o novim dešavanjima na ljubavnom polju. Sve što se desilo u bliskoj prošlosti je na vama ostavilo dubok trag.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči nesanica i nervoza. Generalno ste napeti i teško vam je da se opustite. Imate probleme zbog stresa. Možda je vreme da razmislite o nekoj vrsti terapije.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će neke stvari da se odvijaju prilično usporeno. Potrudite se da ne požurujete bilo šta. Vi generalno ne volite da čekate ali ponekad je to neminovno.

LJUBAV: Na neki način ste se zatvorili u sebe, pa nikome nije lako da vam se približi. Ako želite promene, prvo menjajte sebe. Na polju ljubavi neće biti novih dešavanja dok ih sami ne inicirate.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Današnji dan vam je dobro postavljen i nema pokazatelja za nove smetnje. Imate sasvim dovoljno energije u sebi i dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Moguće je da će se neke stvari odložiti. Ako ste očekivali poslovno napredovanje, dolazi do manjih komplikacija. Nećete dobiti sve ono što ste tražili danas, ali kasnije hoćete.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoja osećanja sasvim otvoreno ali vam je jasno da ćete u nekom trenutku to morati da uradite. Ako budete bežali od sebe i partnera nećete daleko stići.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva, mogući su problemi sa bolovima u leđima, sa osetljivim pršljenovima, mogućim starim povredama itd. Bilo bi dobro da se posavetujete sa fizijatrom.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply