HOROSKOP DO 8. NOVEMBRA 2018. GODINE: Šta vašem podznaku donosi Jupiter u Škorpiji?

Podznak Ovan

Povoljan period za velika novčana ulaganja, započinjanje privatnog biznisa, investiranja, podizanje kredita, vraćanje dugova, dobici kroz prodaje nekretnina ili kroz nasledstva. Brojne ljubavne afere, koje mogu biti rizične, zato budite na oprezu.

Podznak Bik

Mogućnost razvoda onima koji žive u braku koji nije stabilan. Preispitivanje bračnog odnosa i pitanja: da li sam zadovoljan / sa bračnim partnerom? Da li je to osoba sa kojom želim i dalje da delim život? Mogućnost upoznavanja druge osobe nekome od partnera, beg i spas od bračne monotonije kroz dodatna seksualna zadovoljstva. Oni koji nisu u braku, a nalaze se u dugoj vezi, ovo je dobra prilika da se ozvaniči veza i kruniše se brakom, dok će slobodni imati mogućnost upoznavanja potencijalnog bračnog partnera. Širenje kruga prijatelja, upoznavanje interesantnih osoba kroz različite društvene aktivnosti.

Rešavanje sudskih sporova. Dobar period za planiranje drugog deteta ili sreća kroz drugo dete.

Podznak Blizanci

Blizancima će akcenat biti na polju zdravlja. Širenje hroničnih bolesti i rešavanje postojećih zdravstvenih problema. Mogućnost proširenja posla, onima koji isto planiraju, i bavljenje svakodnevnim životnim i poslovnim prilikama. Mogućnost promene posla, posebno onima koji su nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom.

Podznak Rak

Promene u ljubavnom životu, značajna iskustva na polju partnerstva, upoznavanje interesantne osobe s kojom biste mogli ostvariti lepu vezu ili planirati brak. Završetak monotonih veza i nestabilnih ljubavnih odnosa. Sreća kroz igre na sreću, decu ili sportske aktivnosti. Oni koji planiraju potomstvo, ovo je idealna prilika za isto.

Podznak Lav

Promena mesta stanovanja, širenje i preuređivanje porodičnog doma, kupovina ili izdavanje nekretnina, rast onima koji se bave porodičnim biznisom ili poslom od kuće. Rešavanje nesuglasica unutar porodice, promene raspoloženja, preispitivanje emocija, sreća kroz ženske osobe kao i kroz biznis u okviru nekog partnerstva.

Podznak Devica

Idealan period za učenja, edukativnu nadogradnju, putovanja. Svi koji planiraju završetak studija, upisivanje mastera, rad na doktoratu ili upisivanje nekog kursa, obuke, bilo kojeg vida edukacije, ovo je pravo vreme. Tranzitni Jupiter kroz natalno treće polje, često donosi i sreću kroz saobraćaj (polaganje vozačkog ispita, kupovina novog automobila ili mobilnog telefona), kao i širenje posla trgovcima. Mentalno rasterećenje i pozitivna iskustva kroz putovanja.

Podznak Vaga

Tranzit Jupitera povoljno će uticati na vaše finansije, pa je ovo dobar period za podizanje kredita, nove investicije, planiranje privatnog biznisa ili napredak onima koji se bave poslom vezanim za finansije. Nezaposleni bi mogli dobiti priliku za posao, a oni koji su u radnom odnosu mogućnost promjene položaja ili dodatni posao, samim tim dodatni izvor prihoda.

Podznak Škorpija

Godina uživanja, pozitivnih promena, društvenih aktivnosti i izlaska iz pasivnog stanja ili povučenosti. Period kada mnoge stvari valja započeti, jer će iste imati priliku da traju ukoliko se dovoljno založite da ostvarite zacrtano. Energije vam neće faliti, a ni volje, te će mnoge stvari zavisiti isključivo od vas, jer će prilika biti. Pazite da ne preterate u uživanjima i da ovaj tranzit ne donese koji kilogram viška.

Podznak Strelac

Dragi Strelčevi, vama dolazi period završetka jednog životnog ciklusa, da biste od novembra 2018. godine započeli novi, srećniji i plodonosniji ciklus, puni energije i životne snage. Ovo je period kada ćete iz svog života ukloniti sve ono što vam ne donosi nikakvu korist i što vas usporava. Završićete mnoge odnose, zatvoriti mnoga vrata, suočiti se sa sopstvenim strahovima i blokadama, preispitivati svoje želje i ciljeve, da biste preporođeni ušli u novi ciklus.

Nećete ove godine biti mnogo društveno aktivni, prijaće vam da provodite vreme sami sa sobom. Ovo je idealno vreme za spiritualne aktivnosti, ali i za istraživanje dalekih zemalja.

Podznak Jarac

Vama Jupiter zahvata polje sreće, pa očekujte dobro raspoloženje, dobre prilike, značajne životne promene, sreću, blagostanje i optimizam. Konačno ćete uvideti da život ima i onu pozitivnu stranu, i da ne morate vi baš sve večno da čekate. Pružiće vam se mogućnost i za veće novčane prilive, radost kroz prijatelje (upoznavanje novih ljudi, udaje, ženidbe i prinove kod prijatelja) i značajne kontakte koji vam mogu koristiti u budućnosti.

Podznak Vodolija

Poboljšanje poslovnih prilika, napredak u karijeri, mogućnost promene položaja, mogućnost započinjanja dodatnog posla, uvažavanje i pomoć od strane autoriteta i nadređenih. Ipak, ovo nije vreme kada se preporučuju značajne promene niti donošenje značajnih životnih odluka.

Podznak Ribe

Ribama će ovo biti izuzetno dobra godina u kojoj će se otvoriti mnoge mogućnosti, posebno kada su u pitanju daleka putovanja ili mogućnost odlaska u inostranstvo radi rada ili učenja. Optimizam i vera će vas krasiti tokom cele godine, a posebno povoljan period za one koji se bave prevodilaštvom, izdavaštvom, publikacijom, reklamom, koji su studenti ili uče.

(BalkansPress / Astroportal.in)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply