HOROR U ZAJEČARU Komšinicu (19) brutalno silovao, prebio i IZUJEDAO PO CELOM TELU

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela L. L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu A. L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na telu imala više od 30 ugriza.

Foto: youtube

Kako saznajemo, osumnjičeni je presreo svoju komšinicu A. L. i uvukao je u svoju kuću. Počeo je da je bije, cepa odeću, preti i na kraju ju je silovao. U toku mučkog silovanja, krvnički je izujedao nesrećnu devojku po licu, butinama, stomaku, uz to je sve vreme udarajući.

Nakon silovanja, on je svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zapretio da će je ubiti ako nešto kaže. Međutim, devojka, sva pretučena, izujedana, iscepane odeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odmah odveli u zaječarsku bolnicu.

Prilikom ginekološkog pregleda utvrđeno je da je devojka nemilosrdno silovana. Odmah je pozvana policija koja je krenula da uhapsi osumnjičenog, ali ga nisu našli kod kuće jer se on krio u jednom stanu u Zaječaru.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila. Silovatelj nije priznao zločin, već je kazao da je devojka navodno pristala na intimni odnos.

Protiv L. L. podneta je krivična prijava zbog silovanja. Više tužilaštvo u Zaječaru pokrenulo je istragu i nakon saslušanja osumnjičenog zatražilo je da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru prihvatio je predlog da se L. L. odredi pritvor. Tužilaštvo je odmah nastavilo istragu i oštećena A. L. je saslušana. Istragu će Tužilaštvo nastaviti i sutra, jer su već pozvani svedoci nemilog događaja.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply