“Holivudska diva” Marija Karan napravila skandal na snimanju serije

To što nije uspela da napravi karijeru u Holivudu, Mariju Karan ne sprečava da se ponaša kao da je upravo stigla sa snimanja visokobudžetnih filmova.

Srpska glumica je za potrebe kriminalističke serije u Srbiji snimila scenu u kojoj je potpuno naga, ali je došlo do sukoba između nje i reditelja jer su krupno snimili deo tela koji ona nije želela da istakne.

“Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati svoje telo otpozadi i u prvom trenutku produkcija je imala predlog da se uzme dublerka da se glumica ne bi ogolela pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za tim nema potrebe i da će ona to uraditi bez problema. Kada je snimljena intrigantna scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i lično se uveri kako to zapravo izgleda, i tada je nastao opšti haos,” pišu domaći mediji.

“Čim je pogledala scenu, počela je da viče i da pravi paniku zato što joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. Ona je očekivala da ti kadrovi neće biti toliko krupni. Istog trenutka je tražila od reditelja da se te scene izbace i postavila je ultimatum da u suprotnom neće učestvovati u seriju. Nakon brojnih pregovora i ubeđivanja, dogovoreno je da glumicu zameni dublerka da ne bi bilo daljih problema jer je to jedna od bitnih scena koju nisu želeli da izbace,” prepričava izvor koji je bio na licu mesta.

Marija Karan u seriji “Pet” koja će se prikazivati na RTS-u tumači lik Aleks, uspešne žene koja je spremna da uradi sve zarad slave i bogatstva pa iz tog razloga upada u kriminalističke vode koje joj donose prednosti, ali i opasnost.

Na početku snimanja serije Marija je izjavila da će njena harizma doći do izražaja.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply