HANA HADŽIAVDAGIĆ ŠOKIRALA JAVNOST statusom na dan sahrane pjevačice Donne Ares!

Bh. umjetnica Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares jučer je uz zvuke i tihu povorku ispračena do konačnog odredišta. Par hiljada građana, prijatelja i kolega pratilo je Donnu Ares na gradskom mezarju Humci u Bihaću. Sahrani je prisustvovala bh. voditeljica Hana Hadžiavdagić koja se obrušila na kolege Donne Ares koji se nisu udostojili da dođu na sahranu.

Donna Ares se karcinomom borila javno i imala je ogromnu podršku kolega iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Društvene mreže su nakon vijesti da nas je napustila Donna Ares bile preplavljene emotivnim statusima u kojima se kolege, prijatelji i fanovi opraštaju od kolegice.

Svi su vjerovali da će žena-zmaj, kako su je mnogi zvali, pobijediti opaku bolest.

No, na jučerašnjem posljednjem ispraćaju Donni Ares u Bihaću došlo je tek nekoliko kolega, a bh. voditeljica Hana Hadžiavdagić javno je izrazila nezadovoljstvo.

– Od čitave estrade na posljednji ispraćaj našoj Donni Ares došlo je bukvalno pet pjevača. Uopće neću komentirati to da od ”kolega” koji su bili na koncertu u Zetri dođe samo Deen. Najlakše je napisati status, ali je zaista teško doći u Bihać preko sedam gora i sedam mora. Sramite se, napisala je Hadžiavdagić.

Bh. voditeljica je u pratnji Deena otišla u Bihać i gdje je odala počast ženi-zmaju.

Zanima li vas ovo?  Objavljen poslednji snimak Hjua Hefnera pred njegovu smrt

– Falit ćeš drugarice moja vesela…lavice…danas ne želim plakati i biti tužna, danas ću u tvoje ime nabaciti osmijeh i pjevati naše pjesme️

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply