GODINAMA NIJE IMALA DEČKA, A SADA… Milica Pavlović: Sa Tajlanđaninom bih imala BAŠ LEPO DETE (VIDEO)

Seksi sinjorita vratila se iz Tajlanda, a za “Blic” je otkrila da li je tamo našla dečka.

Milica_pavlovic_tajland_zab_blic_safe_ree_ree

Razmišljala sam ovako: “Zamislite da sam upoznala nekog dobrog Tajlanđanina i da sam se zaljubila. Da je to ljubav mog života. Kakvo bi to prelepo dete bilo?” – rekla je Milica koja, ipak, nije želela da potvrdi da li je zaljubljena.

A kada je Tajland u pitanju, jedno je sigurno – to je bila avantura života.

– Bilo je fenomenalno, a bila su i oprečna mišljenja. Neko je govorio da je to tamo džungla, da tamo ne bi trebalo da se ide, dok su drugi pak govorili da zaista vredi videti Tajland. Iskreno, vratila bih se opet tamo, jako mi se dopalo – ne krije Milica Pavlović.

Foto: Privatna arhiva

Inače, ona je tokom boravka u Tajlandu imala i manji peh. Zbog alergije na sunce punih sedam dana morala da prima injekcije, ali joj to nije pokvarilo odmor.

A čim je došla u Beograd odmah je počela sa nastupima. Inače, pred sam nastup je imala sitnih problema.

– Imala sam tehničke probleme, ali ne želim nikoga da opterećujem time – nasmejana je bila Milica.

Poznata je kao neko kod koga sve pršti od seksepila pa i sam nastup, a mi smo je upitali da li i kod nje važi ona čuvena krilatica – ako si vatren na sceni, vatren si i ljubavnik.

– Otkrićemo i to jednoga dana, moramo da ostavimo neke teme i za kasnije. Neka pričaju, polako, mlada sam, planiram duže da se zadržim na estradi – kaže pevačica.

Foto: Privatna arhiva

Inače, Milica Pavlović nedavno je dobila priznanje – Oskara za pevačicu godine i album godine.

– Veoma sam ponosna i zadovoljna što karijeru gradim stepenik po stepenik i što sam postavila čvrste planove za sve ciljeve koje imamo moj tim i ja. Od samog početka publika mi je naklonjena i ponosna sam na sve dosadašnje nagrade – rekla je ona pre nekoliko dana.

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Milica je izuzetno skromna, pa nije poput većine njenih kolega koji žele da kupe stan ili kuću što je pre moguće.

 

– O tome najmanje razmišljam. Živim sa cimerkom. Znam da je mnogim mojim kolegama najbitnije da se stambeno obezbede, ali mene više inspiriše da ulažem u karijeru – jasna je bila pevačica, koja se na estradnoj sceni pojavila pre šest godina.

Milica uskoro ulazi u studio kako bi snimila pesme za treći muzički album.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply