GLOGOVAC JE OPTIMISTA: Dijagnostikovali mu rak pluća, krenuo je da prima terapiju, a oglasili su se i lekari

Glumac je teško bolestan i trenutno bije svoju najvažniju životnu bitku.

Glumac je odmah počeo sa lečenjem
Glumac je odmah počeo sa lečenjemFOTO: DADO ĐILAS

Prema pisanju medija, pre desetak dana, glumcu je ustanovljena ozbiljna bolest, zbog koje je morao da otkaže sve poslovne angažmane, a glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje.

 

Podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica, a lekari su mu dijagnostifikovali rak pluća.

 

– Nebojša se najpre javio svom lekaru, koji ga je uputio u Klinički centar Srbije. Tamo su mu nakon detaljnih pregleda saopštili da je teško bolestan. Uzimajući u obzir težinu bolesti, doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijama, koje on dobro podnosi. Njegova porodica – sinovi Miloš i Gavrilo iz prvog braka, kao i sadašnja partnerka Milica, s kojom ima dvogodišnju ćerku Sunčicu – pružaju mu punu podršku i to mu mnogo znači – rekao je za Kurir izvor blizak slavnom glumcu.

 

Glogovac sa svojom suprugom Milicom na Kopaoniku
Glogovac sa svojom suprugom Milicom na KopaonikuFOTO: DADO ĐILAS

 

Jugoslovensko dramsko pozorište, u kojem je Glogovac od samog početka karijere, otkazalo je sve predstave u kojima on igra.

 

– Prošle nedelje nam je javljeno da je Nebojša lošeg zdravstvenog stanja, odmah je doneta odluka da se do daljeg ne izvode predstave u kojima je nastupao. O tome su, takođe, obavešteni i ostali glumci koji su s njim igrali u četiri predstave – “Hamlet”, “Razbijeni krčag”, “Sumnjivo lice” i “Metamorfoze” – rekao je izvor iz JDP.

 

Ipak, Glogovac je optimističan i lekari veruju da će uspeti da se izbori sa bolešću.

 

I mi smo ubeđeni da će glumac pobediti bolest
I mi smo ubeđeni da će glumac pobediti bolestFOTO: ZORANA JEVTIĆ

 

– Krenuo je sa intezivnom terapijom, ali je pozitivan, ne očajava, i zato svi mislimo da će se izboriti. Lekari se nadaju da će se njegovo zdravstveno stanje poboljšati iako je reč o opakoj bolesti. Nebojša je generalno opimista i dobro se drži – kaže izvor jednog beogradskog lista.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply