FOTOGRAFIJE DOKAZ BRUTALNOSTI Nataša na licu ima PODLIVE, MODRICE I POSEKOTINE

Luka Lazukić u redakciji “Blica”

Sa druge strane, Luka Lazukić, protiv koga je podneta krivična zbog premlaćivanja Nataše Bekvalac, dao je juče „Blicu“ svoju verziju događaja koji je šokirao srpsku javnost. Tokom oštrog intervjua sa urednicom „Blica“, koji je na momente bio i neprijatan, Lazukić je izneo, kako tvrdi, „istinu“, ali za tu istinu nije bio spreman da u ovom trenutku ponudi bilo kakve dokaze, već samo tvrdnje. Od kojih će neke javnost šokirati možda i više od samog nasilnog događaja.

Na Natašinom licu vidne su povrede

Ukratko, Lazukić je ponudio verziju da Natašu Bekvalac nije tukao; da kada je on tog jutra izašao iz stana ona nije imala modrice na telu i posekotine na licu koje su joj nepobitno utvrđene nešto kasnije tog dana u Urgentnom centru. Sve to iako se na slikama Nataše Bekvalac jasno vide povrede koje nikako nije mogla da nanese sama sebi. Lazukić štaviše tvrdi – bez nuđenja dokaza za to – da su neke od očiglednih povreda na telu Nataše Bekvalac nastale od anticelulit masaže ili da ih joj je nanela neka treća, njemu nepoznata osoba ili, čak, Nataša Bekvalac sama sebi!

Otkud anticelulit masaža na licu i rukama?

Lazukić na direktna pitanja „Blica“ nije mogao da objasni kako to onolike modrice na rukama nastaju od anticelulit masaže, kako to Nataša Bekvalac navodno nije imala posekotine i podlive kada je tog jutra napustio stan, ali jeste ih imala u roku od samo pola sata kada je Bekvalčeva uveliko bila na lekarskom pregledu.

Lazukić uporno priča svoju priču

Iako slike povreda Nataše Bekvalac pričaju svoju priču, Lazukić tvrdi da je suprugu navodno „samo pomerio od sebe“ da ne bi došlo do fizičkog sukoba jer je bilo verbalnog. Lazukić čak navodi da je on povređen u navodnom napadu Nataše Bekvalac, ali povrede nije želeo da pokaže „Blicu“ i javnosti.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

– Ne možete da vidite, ima ko će da ih gleda. Ja sam oko 9.45 ujutru poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede – tvrdio je Lazukić. Na pitanje kako je to moguće kada je već u 10 sati Bekvalčeva u modricama bila u Urgentnom centru, Lazukić je rekao da je „ona otišla posle toga, koliko vidim“.

„Blic“ je predočio Lazukiću fotografije na kojoj Nataša Bekvalac ima podlive na rukama, gde nema celulita, a posle kratke pauze Lazukić nam je rekao da “ne zna kako su te modrice nastale”. Okrivljeni za premlaćivanje supruge je dodao da je protiv Nataše Bekvalac podneo krivičnu prijavu za klevetu.

PITANJA NA KOJA LAZUKIĆ NIJE DAO ODGOVOR

1. Koji su dokazi za njegovu verziju priče?

2. Kako je moguće da je za samo pola sata, kolika je bila razlika između njegovog napuštanja stana i ulaska Nataše Bekvalac u Urgentni centar, ona mogla da isplanira celu “zaveru” i sama sebi nanese povrede?

3. Zašto ne želi da pokaže, ako ih ima, povrede na rukama koje je zadobio kobne noći?

4. Zbog čega tačno mu je zabranjen ulazak u Ameriku?

Sramna odbrana Lazukića

Podsećamo, nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju. I dok je Nataša policiji dostavila dokaze, Lazukić je po privođenju rekao da ju je “samo gurnuo, i malo su se čupali”.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply