(FOTO) ZASMEJAVAO JE LAPSUSIMA CELU SRBIJU U VELIKOM BRATU, ZAVEO POZNATE CICE SA ESTRADE… 8 godina kasnije on je POTPUNO drugačiji i evo čime se bavi!

“Veliki brat” iz sezone 2009. sa ličnostima koje nisu bile VIP bio je prilično zabavan. Karlo, Viki, Jovana, Manuel, Radašin, Dragica… Spekatkularni spoj različitih mentalnih sklopova. Ali, jedan se (ne)slavno izdvojio – Manuel Stojanović, u kući nazvan Manuelito.

U Manuelovom profilu pisalo je: “Ima 22 godine. Živi u Pirotu. Trenira fudbal i studira ekonomiju. Uzor mu je Kristijano Ronaldo. Za sebe misli da je lep, zgodan, privlačan, fudbal voli najviše na svetu i želja mu je da uspe u tome. Ne misli da je narcis, vec samo da je realan. Voli da sluša domaću muziku i da gleda komedije. Smatra da njegovi najveći uspesi tek predstoje.”

 

Manuel Stojanović je u “Velikom bratu” najviše ulazio u sukob sa frizerom Karlom Zagorcem koji je uživao da se naslađuje verbalnim svađama sa mladim fudbalerom, kojima ovaj nije dorastao. Bio je zaljubljen u Kiki, Kristinu Ralevu iz Makedonije, sestru bliznakinju Violete koja je bila Karlova devojka.

– Ako te svi vole, znači da nešto nije u redu. Treba 50 odsto da te vole, a 49 odsto da te ne vole. Ne pola-pola, malo više da te vole, a i oni što te ne vole, vole te na neki način – samo je jedan u nizu bisera koji je izgovorio Manuelito u rijalitiju.

Nakon “Velikog brata” Manuel je godinama bio u vezi sa Jelenom Žeželj, a ta ljubav je pukla zbog njegove bliskosti sa starletom Stanijom Dobrojević. Njih dvoje su navodno bili zajedno i u Dubaiju, u kojem Manuel poslednjih nekoliko godina provodi dosta vremena.

Danas nije jasno definisano čime se Manuel Stojanović bavi, a govori se da je u poslu od modela do ugostitelja. Primetno se raskrupnjao, a kreće se po Las Vegasu, Srbiji, Dubaiju… Ne liči na onog malog fudbalera koji je naciju zasmejavao svojim gafovima i neverovatnom samouverenošću jer je verovao da je najlepši.

 

(Kurir.rs/Srbijadanas/Foto: PrintScreen/Youtube)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply