(FOTO) SEKSI PLAVUŠA ODUŠEVILA SCENSKIM NASTUPOM U ZG: Neodoljivo podseća na JK, a ovako ju je pevačica prokomentarisala!

U večerašnjoj emisiji “Zvezde Granda” pojavile su se dve takmičarke od kojih jedna neodoljivo podseća na članicu žirija Jelenu Karleušu.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Ona je imala veoma energičan nastup, a prva ju je prokomentarisala Marija Šerifović.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

“Ne zna se koja je bila gora. Kandidatkinja broj jedan je odlično krenula, ostalo je bilo klimavo i nesigurno. Broj dva se dobro snašla u drugoj pesmi. Obe možete mnogo bolje”, rekla je Marija.

 

“Bilo je dobro, ali je to moralo malo milije, držala si se melodije, ali si ubacila nešto svoje”, rekla je Bekuta prvoj takmičarki.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

“Odličan scenski pokret. Na momente si me podsećala na mene, a na momente na Anu Kokić. Imaš sklop atraktivnog izgleda, beozbrazluka i talenta. Žene u ovom poslu moraju da pokažu mnogo više od talenta, ato je stav i pokret. Svideo mi se izraz lica dok pevaš”, rekla je Karleuša.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

“Mnogo me radila trema i nadam se da ću je se rešiti”, rekla je takmičarka Branka Kozomora, a onda je Viki dodala da nije bilo toliko dobro i da joj je pomogao scenski nastup.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Kurir.rs, Foto: Printscreen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply