(FOTO) RAT ZA MESTO VODITELJKE ZADRUGE: Njih TRI se bore za ovu POZICIJU!

Mesto voditeljke najimpozantnijeg i najskupljeg projekta ikada u regionu, rijalitija “Zadruga”, koji počinje 6. septembra, još uvek je upražnjeno. Iako mediji svakodnevno spekulišu da će se na tom mestu naći Soraja Vučelić, pa zatim Rada Radenović, portal Pink.rs otkriva da su za ovo radno mesto aplicirale čak tri dame:

Pink.rs

Pored Rade i Soraje, kako otkriva izvor blizak produkciji rijalitija “Zadruga” za portal Pink.rs, moguće je da će voditeljka biti možda i ova starleta, a novopečena pevačica:

Pink.rs

Pink.rs

Pink.rs

– Čelni ljudi TV Pink i produkcija rijalitija “Zadruga” još nisu doneli odluku o tome ko će biti voditelj novog rijalitija. Mnogo njih se javilo sa željom da se nađe na ovom mestu, ali su u uži izbor ušle Soraja, Rada i Stanija, koje su se i najviše nudile za ovaj posao. Razgovori i pregovori sa učesnicma još traju, a za ko će se naći u voditeljskoj ulozi, produkcija će odlučiti na kraju, odnosno par dana pred početak rijalitija “Zadruga” – otkriva izvor blizak produkciji i dodaje da nije odlučeno ni koliko će ukupno voditelja biti:

Pink.rs

– O broju voditelja ovog rijaliti programa još nije odlučeno, sigurno neće biti samo jedan, a koliko i ko su oni je informacija koja se i dalje drži u tajnosti – završava izvor za Pink.rs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply