(FOTO) DANAS JE SUPRUGA NAJSEKSI GLUMCA HOLIVUDA, ALI PRE 20 GODINA NIKO NIJE HTEO DA JE POGLEDA… U srednjoj školi muškarci su bežali od nje!

Kao i svi mi i Amal Kluni sigurno ima slike kojima se smeje. Međutim, čisto sumnjamo da je želela da jedna od njih dospe u javnost. Na društvenim mrežama slika iz njenih srednjoškolskih dana postala je pravi hit.

 

U crvenom džemperu kratkih rukava i tamnom kosom koju nosi iza ušiju, Amal izgleda neprepoznatljivo, ukoliko sliku iz srednje škole uporedite sa današnjim na kojima izgleda kao boginja.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Amal je pohađala Dr. Challoner srednju školu u Ameršamu. Ova slika je nastala 1996. kada je supruga Džordž Klunija imala 17 godina i pripremala se za upis na Oksford i nadala se da će postati pravnica.

View image on TwitterView image on Twitter

Kada je ova slika fotografisana, njen sadašnji suprug lomio je srca ulogom u seriji Urgentni centar.

 

Oni koji su studirali sa Amal kažu da nije bila preterano društvena i da je radije sedela u sobi i proučavala ljudska prava nego što je išla na žurke. To što je bila vredna joj se vremenom isplatilo jer je postala jedan od najcenjenijih advokata za ljudska prava na svetu.

FOTO: PROFIMEDIA

Amal i Džordž su se venčali u Veneciji 2014.godine, a ove godine su dobili blizance .

 

(Kurir.rs/Zena.rs/Foto: Profimedia)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply