(FOTO) ANASTASIJA JE SAMA OTIŠLA NA SPAVANJE: Mama je ušla u sobu da je probudi, zaledila joj se krv žilama zbog prizora koji je zatekla!

Dženifer Abma iz Amerike doživjela je najveću trumu u životu. Naime, nejna kćerka Anastasija otišla na popodnevnu dremku u vrelu spavaću sobu. Kada je majka ušla da je provjeri, sve je izgledalo u redu – sve dok nije pokušala da je probudi.

(FOTO) ANASTASIJA JE SAMA OTIŠLA NA SPAVANJE: Mama je ušla u sobu da je probudi, zaledila joj se krv žilama zbog prizora koji je zatekla!

GALERIJA 

“Ovo se desilo večeras, i ovo je najstrašniji momenat koji sam ikada doživjela. Trenutak kada pomislite da može da se desi da ne uspijete da probudite svoje dijete je najstrašniji. Ovo je čisti dokaz da dijete ne mora da bude na suncu da bi mu se desio toplotni udar. Trebalo nam je 20 minuta da je probudimo, a za to vrijeme stigla je i Hitna pomoć. Došla je čak i policija, jer su očekivali najgore. To je dokaz da svaki minut morate da pazite na djecu.

 

Anastasija je sama otišla da spava, a ja pojma nisam imala koliko joj je vruće u sobi sve dok nisam otišla da je provjerim i zatekla je crvenu, znojavu i vrelu. Nisam ja posredno kriva što se sve ovo desilo, ali ne mogu da se otresem osjećaja krivice. Lekcija je naučena i nadam se da će i drugi roditelji usvojiti lekciju iz mog primjera. Bog je ovog puta bio na našoj strani i zahvalna sam svima koji su mi pomogli u spasavanju kćerke“, napisala je Dženifer na svom Fejsbuk profilu i upozorila sve roditelje.

(Kurir)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply