EKSKLUZIVNO! Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge Jelene!

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Radio  noću, spavao  danju: Zoran  Marjanović

Radio noću, spavao danju: Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

Kako alo.rs ekskluzivno saznaje, Marjanović je uhapšen u sovjoj kući u Borči.

Naime, Više tužilaštvo je došlo do novih dokaza u ovom slučaju, pa je on priveden na ispitivanje, nakon kojeg mu je određen pritvor od 30 dana.

Marjanović je juče napustio rijaliti “Zadruga”, u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).

Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Nakon toga su počele da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

Ona je ubijena dok je džogirala nasipom, a Zoran je nakon zločina tvrdio da je sa ćerkom Janom ispratio suprugu i gledao je dok mu nije nestala iz vidokruga.

Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33)

Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33), Foto: Facebook

Zoran je njen nestanak prijavio istog dana oko 20 sati, nakon čega je policija pokrenula potragu.

Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a nakon toga i njeno telo, koje je odneto na obdukciju. Nekoliko metara dalje pronađeni su i njena patika, dukserica, šnala za kosu i tragovi krvi.

Dan kasnije, 3. aprila, na informativni razgovor su privedeni svi članovi porodice – Zoran, njegov otac Vladimir, a policija je razgovarala i sa Jeleninom majkom Zoricom Kramsnović, koja se sa ćerkom čula dan pre ubistva.

Nardnog dana je saopšteno da je obdukcijom utvrđeno da Jelena nije seksualno napastvovana, te da je smrt nastupila 2. aprila između 16.30 i 17 sati, kao i da je ubijena tupim predmetom. Njoj je ubica zadao oko 20 udaraca po glavi i telu.

Sledećeg dana policija je iz kuće Marjanovćia u Borčii odnela neke predmete, među kojima su bili i luk i strele. Istog dana Zoran je pušten iz pritvora u kojem je bio 48 sati. Tada je, navodno, prošao oba poligrafa.

Već 6. aprila utvrđeno je da je telo pronađeno između 50 i 100 metara od mesta na kojem je Jelena ubijena.

Jelena Marjanović dsahranjena je 7. aprila na groblju Zbeg u Borči. Istog dana policija je na razgovor privela Igora R., koji je pušten podmah nakon ispitivanja. Njegov brat Nebojša pobegao je, misleći da ga policija traži zbog određenih sumnjivih radnji.

Zoranu je 8. aprila policija vratila “mercedes”, koji mu je privremeno bio oduzet zbog veštačenja tragova.

On je tada izjavio da je ubeđen da mu je suprugu ubio neko ko je bio opsesivno zaljubljen u nju, kao i da je čuo da je u Zemunu pronađeno vozila s tragovima Jelenine krvi.

Nebojša R. uhapšen je u Brčkom, a Zoran je izjavio da ne poznaje tu osobu. Nebojša je sledećeg dana predat srpskoj policiji.

Do prvog velikog obrta u istrazi dolazi 11. aprila prošle godine, kada Zoran dva puta nije prošao poligraf. Nebojša R. je u međuvrmenu prošao tu vrstu ispitivanja, pa je pušten na slobodu.

Jelenina majka ponovo je saslušana 13. aprila, a narednog dana je u prisustvu forenzičara i svedoka pretresena kuća Marjanovića.

Istraga je 17. aprila pokazala da je Jelena bila i davljena pre ubistva, a narednog dana je na nasipu na kojem je ubijena pronađena njena torbica. Na pramenu kose, koji je bio veštačen, nisu probađeni tragovi DNK.

Kumi Veri su 19. aprila zaplenjene stvari, a dan kasnije policija je uzela i snimke s video nadzora jedne porodice iz Crvenke, kao i prodavnica u tom nasleju, na kojima se vidi jurnjava automobila koji pripadaju Marjanovićima.

Dan kasnije policija je ispitala čoveka kog je probašla u žbunju nedaleko od mesta ubistva. Policija je 22. aprila tragala i za biciklistima koji su bili na nasipu u isto vreme kada i Jelena, a policija je pretresla i druge lokacije u blizini mesta ubistva. Tada se pojavila i informacija da je neki muškarac kobnog dana čuo kako se Jelena i Zoran svađaju.

Policija je narednih dana ispitala sve stanare obližnjeg vikend-naselja, a pojavila se i informacija o izvesnom biciklisti u sivim duksu koji je navodno ubio Jelenu.

Nedavno se pojavila i informacija o hapšenju navodnog ubice u Nemačkoj. Kako su javili brojni mediji, izvesni Katalin Dorinel Čoplan (40) priznao je ubistvo Karoline G. u Nemačkoj, ali tragovi su ga navodno povezivali i sa žrtvom u Austriji, ali i zločinom u Borči.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply