EKSKLUZIVNO: PREMIJERKA ANA BRNABIĆ PRVI PUT OTVORENO PROGOVORILA O SVOJOJ PARTNERKI

Premijerka Ana Brnabić prvi put je govorila o odnosu sa svojom emotivnom partnerkom Milicom.

Sa emotivnom partnerkom Milicom pojavljujete se zajedno na javnim događajima. Da li sa Milicom razgovarate o svom poslu i iskušenjima kroz koja prolazite?

– Milica ima svoju karijeru i posao, koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgovaramo i o mom poslu, kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela.

Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i veliko razumevanje svih žrtava koje sa tim idu.

Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje, i ja joj se zahvaljujem na tome.

Mislite li da vas je Srbija prihvatila?

-Nadam se da građani Srbije prepoznaju i da će sve više prepoznavati moju iskrenu ljubav prema ovoj zemlji i ono što pokušavam svaki dan da uradim, kao i energiju koju ulažem.

I da će im jedino to biti važno. Srbija je zemlja iskreno dobrih ljudi, kojima je najvažnije da li je neko dobar ili loš čovek, a onda sve ostalo.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply