EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO šta se dešava sa Zoranom u policiji! JECA, GUŠI SE U SUZAMA, LEKOVIMA POKUŠAVAJU DA GA SMIRE!

Marjanović je po hapšenju prevezen u Više javno tužilaštvo i određen mu je pritvor do 30 dana…

foto: Nebojša Mandić

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

Zoran Marjanović, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelena Krsmanović Marjanović nalazi se u stanju šoka i veoma je nervozan, plače, jeca i niko ne može da ga smiri!

 

Nakon što ga je policija privela, on je u očajnom stanju!

 

Marjanoviću toliko nije dobro, da su navodno lekari došli da ga smire i to sedativima!

 

Kako naš izvor navodi, Zoran se guši se u suzama, uzvikuje ćerkino ime i nikako ne može da dođe sebi!

 

Marjanović je po hapšenju prevezen u Više javno tužilaštvo i određen mu je pritvor do 30 dana.

 

Prema saznanju on se brani ćutanjem, nervozan je i ponavlja “ćerka Jana, ćerka Jana. U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju pokojne supruge!

 

FOTO: KURIR

Podsetimo, 2. aprila 2016. godine, na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

 

On je juče napustio rijaliti “Zadruga”, u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).

 

Nakon ubistva koje je potreslo Srbiju počele su da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

 

Iz istrage su stizale potvrde da je najmanje jedan član familije znao ko je ubica a da je u celoj priči bila vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice koji su definitivno štitili nekog njima bliskog.

 

(Espreso.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply