EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: ĐOKOVIĆ IZLEČIO JOVIĆA Novak poslao lekovitu kremu

Đoković poslao lekovitu kremu kako bi startni plej Srbije skinuo otok sa povređenog članka

Novak Đoković još jednom je pokazao svoju veličinu i ljubav prema Srbiji.

Naš najjbolji teniser svih vremena uključio se u oporavak Stefana Jovića, koji je povredio zglob u polufinalu EP sa Rusijom, pa je preko svojih ljudi poslao lekovitu kremu za startnog pleja reprezentacije. Jović će sigurno biti spreman za finale protiv Slovenije (20.30, RTS 1).

Đoković je preko svojih veza poslao specijalnu kremu koja pomaže u oporavku, tako da je ova iznenadna pomoć olakšala posao maserima i fizioterapeutima prilikom tretiranja otečenog zgloba.

Na sreću, jutarnji pregled na magnetnoj rezonanci pokazao je da Jović nije izgubljen za odlučujući meč i da uz stisnute zube može pomoći saigračima da osvoje zlato!

– Sve je u redu. Stefan je uradio magnetnu rezonancu. Nije ozbiljnija povreda, to je distorzija zgloba. Meni je još posle meča s Rusijom rekao da će igrati, da ima veliku želju da igra. Ne sumnjam da će dati sve od sebe – rekao je juče selektor Đorđević.

Izgleda da je „orlovima“ malo bilo malera u pripremi za EP, kada je ekipa ostala bez Teodosića, Bjelice, Jokića, Nedovića, Kalinića, Raduljice, Markovića, Simonovića…

– Nije nam to poželjno i potrebno, ali kakva je ovo godina bila, uopšte me ne čudi. Sada moramo dobro da vodimo računa kad prolazimo ulicu, da ne prelazimo na žuto nego samo na zeleno, da gledamo u rupe, da se nešto ne desi. Menjamo ulje na autobusu, samo da sve bude kako treba – našalio se Đorđević.

Dejan Petković

Sale objasnio

STEFAN JE IGRAČ SA VELIKIM HMM… SRCEM

Odmah posle velike pobede nad Rusijom, dok se čekao prvi ozbiljniji specijalistički pregled Jovićevog zgloba, selektor Đorđević je znao da će ga imati na raspolaganju za finale. Osećaj ga nije prevario, jer je imao u vidu karakter svog igrača.

– Jović je igrač sa velikim hmmm…. srcem – rekao je Đorđević na zvaničnoj konferenciji, koja je bila na engleskom jeziku.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply