EKSKLUZIVNA ISPOVEST DŽEJA RAMADANOVSKOG ZA KURIR: Droga me je umalo ubila!

Nakon što je operisao zalistak na srcu, poznati folker, koji se vraća na scenu, priznaje da su mu poroci uništili život i da je zahvaljujući porodici uspeo da se izvuče iz tog pakla

Džej Ramadanovski uspešno se oporavio od operacije srca koja je pre pet meseci odrađena na jednoj od najboljih klinika u Beču.

Pevač se nakon duže pauze vratio na muzičku scenu i sad je spreman za nove pobede. Snimio je dve nove pesme, kao i duet „Hej, živote, druže“, s kolegom Bobanom Rajovićem.

I baš na njihovoj zajedničkoj promociji porazgovarali smo s kraljem turbo-folka, koji je otvorio dušu za Kurir.

Visok pritisak

– Džeki je jači nego ikad! Ali nisam ja zvezda, već sam pevač koji mnogo voli svoj posao. Imao sam zdravstveni problem i ne mogu da kažem da nije bilo čupavo. Bilo je povuci-potegni, srce je to. Nisam ja više u cvetu mladosti. Šest banki imam. Kad ostanem sam, često pomislim na to da li mi je došao sudnji dan. Ali bio sam u sigurnim rukama, a tu je i porodica i, hvala bogu, sada je sve u najboljem redu. Ne dam se ja! Imam za koga da živim i da pevam još mnogo godina. I dalje me zeza visok pritisak, ali sam promenio mnoge životne navike. Doktori su mi sredili zalistak na srcu. Šta sam sve prošao, dobro je da mi čuka još radi – priča pevač.

Džej je jedna od malobrojnih poznatih ličnosti koje su javno priznale da su konzumirale drogu i alkohol, ali je to sada iza njega.

– Ja sam dete sa ulice i takve stvari nisam mogao da izbegnem. Ono najgore – heroin, nikad nisam pipnuo, ali sam probao druge stvarčice. Čujem sad te se ovaj drogira, te onaj. Pa toga je oduvek bilo. Nikad nisam krio da sam probao belo. Zbog toga mi je život i bio ugrožen. To je najveće zlo. Nikome to ne bih preporučio. Mladi treba da povedu računa, ne treba da uzimaju te budalaštine. I alkohol sam smanjio. Preterivao sam u piću. Pio sam ko smuk. Ponese te društvo, atmosfera. Čika Džeki ima mnogo iskustva i zato kažem – pevajte, veselite se, birajte ljubav, manite se poroka. To nikome dobro nije donelo, pa ni meni – poručuje folker, koji se odrekao i kocke.

Završio sa kockom

– I ta priča je završena. Vratio sam sve kockarske dugove i sad bacim poneku kartu iz dosade. E, to je najveća bolest koja postoji. Kad to uspeš da rešiš, onda si uradio pravu stvar. Ponekad uplatim neki sportski tiket i to je to. Ne idem više po kazinima, ne lupam po aparatima, stvarno sam mnogo prokockao, ali to je sada moja prošlost – zaključuje Džej.

 

Dedin ponos

UNUK JE ISTI JA, MALI PREVARANT

Džej Ramadanovski i dalje stoji pri stavu da neće da komentariše pomirenju zeta Adila Maksutovića sa ćerkom Anom, ali o unuku priča s ponosom.

– On je dedino zlato. Isti je ja. Čovek ne može da ga uhvati. Ne mogu da vam opišem koliko ga volim. To je moj zvrk. Dedin mali prevarant. Začas me obrlati. Samo neka mi je živ i zdrav, a deda će uvek tu biti za njega – završava folker.

 

 

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

 

Foto: Dragana Udovičić

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply