DRASTIČAN POTEZ: Nataša Bekvalac donela IZNENAĐUJUĆU ODLUKU nakon razvoda od Luke Lazukića!

Bekvalčeva je samo mesec dana nakon porođaja zajedno sa svojom ekipom počela pripreme za snimanje novog albuma.

Nataša se povukla u ilegalu nakon nemilog incidenta koji se dogodio
Nataša se povukla u ilegalu nakon nemilog incidenta koji se dogodioFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Kako Alo! saznaje, Nataša Bekvalac će nakon sudskog procesa koji će imati sa suprugom Lukom Lazukićem nastaviti da boravi u prestonici. Iako je sve bilo spremno da napusti stan na Dedinju i preseli se na imanje u Čeneju, koje je godinama gradila, do toga ipak neće doći.

 

– Ona je najviše želela da napusti Beograd kako bi zajedno sa svojom porodicom uživala u miru i tišini prelepog salaša. Bila je spremna da žrtvuje deo svoje karijere zarad toga što se udala za čoveka kog voli. Stan na Dedinju je trebalo da izda, a da putuje na nastupe širom Srbije iz Čeneja – započinje priču izvor dnevnog lista Alo!.

 

Luka Lazukić tvrdi da nije tukao svoju suprugu
Luka Lazukić tvrdi da nije tukao svoju supruguFOTO: VLADIMIR SPORČIĆ

– Iako su joj svi govorili da je mnogo lakše da bude u Beogradu jer je tu epicentar svih dešavanja, te da će joj biti naporno da sada, kada je dobila bebu, non-stop putuje, Nataša je bila čvrsta u svojoj odluci. Želela je pravi porodični mir, a znala je da će na taj način dodatno staviti mužu do znanja koliko joj je važan život u zajednici. Naravno, takvu njenu odluku podržao je i Luka, što uopšte i ne čudi, jer je za njega ona bila ptica u zlatnom kavezu. Ipak, Nataša to nije videla… Nažalost – otkriva naš izvor i dodaje:

 

– Nakon onoga što se dogodilo i toga da ju je suprug brutalno pretukao jer ga je uhvatila u prevari, ona je razgovarala sa članovima svoje porodice i shvatila koliko je zapravo bila slepa i nije videla neke stvari. Dala je celu sebe čoveku koji je manipulisao njenim osećanjima.

 

Lukina i Natašina poslednja zajednička slika na društvenim mrežama
Lukina i Natašina poslednja zajednička slika na društvenim mrežamaFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/BEKVALCEVA

Svi su joj rekli da sada mora da bude jaka i da ponovo postane ona Nata koja živi život punim plućima. Srećna je što pored sebe ima dve ćerke, koje joj pružaju veru u bolje sutra i nadu da će ponovo sve biti u najboljem mogućem redu – kaže naš izvor.

 

Iako je Bekvalčeva planirala da život nastavi na lepo uređenom imanju pored Novog Sada, izvor dnevnog lista Alo! otkriva da će se situacija drastično promeniti.

 

– Imala je već nekoliko ponuda za stan na Dedinju kada je trebalo da ga izda, a neki su čak nudili i da ga kupe. Ipak, nedelju dana od nemilog događaja, u iscrpnim razgovorima sa porodicom, shvatila je da ne treba to da uradi. Svi su je savetovali da nastavi život u Beogradu, a da na salaš odlazi vikendima ili kada nema poslovne obaveze – kaže izvor.

 

Nataša će ipak ostati da živi u Beogradu
Nataša će ipak ostati da živi u BeograduFOTO: VLADIMIR SPORČIĆ

Bekvalčeva je samo mesec dana nakon porođaja zajedno sa svojom ekipom počela pripreme za snimanje novog albuma, o čemu je Alo! pisao, a u taj projekat uložila je ozbiljnu sumu.

 

– Sada je sve stopirano jer ona nema snage da razmišlja o albumu. Trebalo je da objavi dve pesme pred početak leta, za koje je bilo u planu i da se ekranizuju, međutim, sad je pitanje šta će se realizovati od toga – kaže izvor za Alo!.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply