DOKTOR IZ ŠVEDSKE KOJI JE FINANSIRAO STUDENTA MILANA: Tražio sam od banke izvode da dokažem koliko smo mu novca slali!

Doktor Dobrica Pavlović koji živi u Švedskoj i tvrdi da je finansirao studenta Milana Jevđića, kaže da je zatražio  od banke izvode kako bi dokazao koliko tačno mu je novca dao između 2013. i 2018. godine.

Njegov Fejsbuk profil preplavljen je komentarima, jedni ga hvale i pružaju mu podršku, drugi ga osuđuju zbog svega što je javno napisao o Jevđiću.

 

“Ja uopšte nisam ispao budala. Nije trebao da laže. Emisija je išla ako se ne varam 7. marta. Sve do 6. marta je on imao naš novac. Ako se dobro sećam iz stana je izašao 4. februara, a da se nije ni javio, samo je javio vlasnici stana 6. februara i rekao da je ključ pod otiračem. Ni to mu ne zameramo. Trebalo je da kaže do juče sam imao podršku, moralnu i novčanu, od danas je nemam. Nikoga nije trebao da pominje, nikome da se zahvaljuje, posebno ne preko tv.

Sve mi se čini da su ljudi koji tvrde da je on žrtvovan zarad gledanosti emisije u novom periodu u pravu! Možda Vam zvuči suludo, ali ja bih njemu opet pomogao. ZNAM GA! Ovo traži dodatno objašnjenje, za to ovde nema prostora.

 

P.S. Ako uračunamo i vanredne pošiljke, on i sada živi od našeg novca, a ako uračunamo sve ono što je otišlo tamo gde nismo planirali, novca ima do kraja studiranja. Na njegovu žalost i sramotu, znam da novca nema”, napisao je Pavlović.

 

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

 

On je dodao da je od banke zatražio izvod za period od 2013. godine kada je počeo da ga finansira, pa sve do 2018. kako bi dokazao koliko tačno novca mu je dao.

 

 

 

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Podsetimo, Milan Jevđić je danas u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom na TV Prva optužio Pavlovića da ga je terao da bude njegov rob.

 

FOTO: INSTAGRAM

 

 

(Kurir.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply