Dnevni horoskop za 9. septembar 2016: Rak mašta o jednoj Ribi, Lav naučio lekciju, Devica suviše detaljiše

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016
Dnevni horoskop za 9. septembar 2017.

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016: Ovan oprezan, Bik sarađuje sa Strelcem, Blizancima vreme za teretanu, Rak mašta o jednoj Ribi, Lav naučio lekciju, Devica suviše detaljiše, Vagu muči glavobolja, Škorpija nezainteresovana, Jarac pod tenzijom, a Vodolija na putu uspeha. Ovo je dnevni horoskop za danas 09.09.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Pokazujete dozu sažaljenja prema jednoj Devici za uloženi rad ali i mršavije rezultate. Osećate potrebu da morate da pomognete nekim osobama u svom poslovnom okruženju.

Ljubav

Nije sve u jednom pogledu. Postavljate granicu između onoga što može i onoga šta ne treba da se desi. Dovoljno ste oprezni.

Zdravlje

Poboljšava vam se zdravlje.

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016
Dnevni horoskop za 9. septembar 2016

BIK

Posao

Isuviše ste skromni za svoje apetite, pa vas neko može protumatčiti na pogrešan način. Budite otvoreniji za neka nova poslovna pitanja, kada je saradnja sa jednim Strelcem u pitanju.

Ljubav

Ne očajavajte za nekim od ranije jer je taj neko sa razlogom bivši. Poslušajte otkucaje svog srca prema osobi, koja će se tek pojaviti.

Zdravlje

Srčana čakra vam je lošije postavljena.

BLIZANCI

Posao

Imate dobar stav ali ideje koje vi budete iznosili sa njima se većina neće složiti. Sačekajte povoljniji period jer retrogradni Merkur vam poručuje dodatni oprez u komunikaciji.

Ljubav

Ne morate da budete sami već se družite i izlazite, kako bi proširili krug prijatelja. Povedite računa o količini pića, koje ste u stanju da popijete.

Zdravlje

Pokazujete veću zainteresovanost za teretanu.

RAK

Posao

Pokušajte da se dovedete u red kada je potrošačka korpa u pitanju, jer na nekim detaljima možete dosta solidno da poradite ukoliko se na vreme zavrne slavina. Ne trošite previše novca.

Ljubav

Maštate o jednoj Ribi pa vam čak postaje i izazov ono što sami uočavate kao izlaz iz situacije u kojoj se nalazite u narednom periodu. Budite dosledni partneru koji je pored vas.

Zdravlje

Solidno ovaj put.

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016
Dnevni horoskop za 9. septembar 2016

LAV

Posao

Maštate o jačem poslovnom potezu i ne ustručavate se da nešo posebno uradite bez odobrenja. Naučili ste lekciju kojom ste savladali sopstveni ego.

Ljubav

Pokazujete veću zainteresovanost za osobu od ranije. Niste bili svesni da ste još uvek zagrejani za nešto konkretnije sa karmičkim parnerom. Vratite ljubavni dug.

Zdravlje

Srčana aritmija.

DEVICA

Posao

Isuviše se dajete na detaljisanje poslovnog zadatka. Budite otvoreniji kada su u pitanju iskren rad na koji se u vašem slučaju i ne sumnja, jer vi ste se na vreme ogradili od negativnih posledica.

Ljubav

Moguće da ćete provesti miran i spokojan dan i da se nećete preterano baviti temama koje vam ne znače posebno na emotivnom planu koliko ne želite da vas nešto dezavuiše.

Zdravlje

Pojačavajte unos vitamina.

VAGA

Posao

Ne morate da se ustručavate od činjenica na koje ste odavno već navikli da morate da preskočite. Ovaj put se suočavate sa izazovima bez preterane presije.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko vam se partner ne javi jer je isuviše zauzet sa trenutnim detaljima oko poslovnog plana. Budite strpljivi kada je komunikacija u pitanju.

Zdravlje

Pojačana glavobolja.

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016
Dnevni horoskop za 9. septembar 2016

ŠKORPIJA

Posao

Kada je u pitanju vaš poslovni plan nije loša ideja da se preorijentišete na nešto sasvim novo, kada je vaš poslovni portfolio u pitanju. Ne pokušavajte da čekate momenat, jer je on već došao.

Ljubav

Poštujete svog partnera jer to vam se može isplatiti. Niste od onih koji mogu loše da utiču na osobu suprotnog pola koliko se uočava samo ponekad vaša nezainteresovanost.

Zdravlje

Stomačne tegobe.

STRELAC

Posao

Budite obazrivi u komunikaciji sa drugim ljudima, jer se možete loše postaviti i da vas drugi ljudi pogrešno protumače.

Ljubav

Isuviše ste zaljubljeni u jednog Jarca da bi vam promaklo nešto posebno sa tom osobom. Morate da se prilagođavate svojim obavezama.

Zdravlje

Nemate veće tegobe danas.

JARAC

Posao

Niste navikli na tretman gde se vi najviše opraštate od bitnih poslovnih detalja, koliko se uviđa povremena razmena aktivnosti, pa i ponekad lošiji rezultati kada je kolegijalnost u pitanju.

Ljubav

Niste previše emotivni koliko se uviđa doza kreativnosti i mogućnost bavljenja hobijem a manje svojim emotivnim životom.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016
Dnevni horoskop za 9. septembar 2016

VODOLIJA

Posao

Isuviše jasan stav po nekim pitanjima vam pravi malu digresiju i pokušaj da uspete u narednom periodu u onome što ste zacrtali kao svoj lični cilj. Istrajte na putu do uspeha.

Ljubav

Ne očajavajte ukolio vas partner ne primećuje jer sve je u znaku čekanja i vi ste na to već spremni odavno. Budite otvoreniji u komunikaciji.

Zdravlje

Pijete dovoljno tečnosti.

RIBE

Posao

Polje inostranstva je malo bolje otvoreno pa trgovina vam može biti jača strana u narednom period. Ostajete dosledni svojim dnevnim zadacima.

Ljubav

Sumnjičavost u odnosu sa partnerom je možda samo vaša lošije precepcija. Budite dovoljno iskusni u komunikaciji sa osobom na koju često mislite.

Zdravlje

Moguća nesanica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply